23948sdkhjf

Det sker: GastroNord - Sveriges største fagmesse for fødevarer

GastroNord er svenskernes største fagmesse for fødevarer. Food Supply vil være klar med artikler fra messen, der finder sted 20.-23. april.
GastroNord har samme brede koncept som de hjemlige messer Tema og Foodexpo.

Messen finder sted i messecentret Stockholmsmässan, som er tæt på Stockholms City.

Parallelt med GastroNord afholdes den store fagmesse Vinordic for øl, vin og spiritus (21.-24. april).

Svenskere hurtige på aftrækkeren
Selv om det er velkendt for alle, som handler med Sverige, at svenske beslutningstagere kan være lang tid om at træffe en beslutning, så gælder det tilsyneladende ikke på messeområdet.

- Vi oplever, at de svenske virksomheder er meget hurtige til at reservere deres stande på de populære messer. Svenskerne har generelt en længere planlægningshorisont end danske firmaer, som tager en dag ad gangen og venter så længe som muligt, inden de tegner en stand. Resultatet bliver derfor ofte, at danskerne får en ringere placering eller slet ikke kan komme med på de svenske messer, fordi de hurtigt bliver udsolgt, siger Jonny Sjöberg.

Han er fra firmaet CommService, der i Danmark repræsenterer Stockholms-messerne GastroNord, Formex, Stockholm Furniture Fair, Northern Light og Nordbygg.

Flere danske virksomheder
- Selv om det nu kniber med kvadratmetrene på GastroNord, er der dog stadig mulighed for at deltage på en dansk fællesstand, oplyser Jonny Sjöberg.

Blandt de danske virksomheder der deltager er Ambassador Nordic, Aromateknik, BPI, Chokoladekompagniet, Euroscapes Denmark, Gram, Jöni Foodline, Kirekby Cheese, Mill & Mortar, Nordex Food, Tasty Brands og Wodschow.

Food Supply deltager i de to messer og vil være klar med friske artikler fra Stockholm før, under og efter messen.

Send gerne tips, hvis din virksomhed har noget interessant at vise frem på standen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142