23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyt kødmarked i København

Vesterbro får et nyt marked i Den Hvide Kødby. Fødevarer skal være i højsædet og vægten vil ligge på økologi, sundhedsfremmende og bæredygtige produkter.

For første gang i nyere københavnerhistorie, opsættes der nu hver søndag, et kødmarked i Den Hvide Kødby på Vesterbro.

Der udbydes stadepladser på det nye marked hver søndag fra starten af maj til midt i oktober.

Fødevareprodukter skal være i højsædet og vægten vil ligge på økologi, sundhedsfremmende og bæredygtige produkter.

Plads til små producenter

Københavns Kødmarked ønsker også at gøre det lettere for små, anderledes eller nystartede producenter at nå ud til et bredere publikum.

Ideen har fået støtte fra de lokale brugere i Kødbyen såsom Inco, Kødbyens Lejerforening, Københavns Slagterlaug og de mange forretninger, gallerier m.m. der holder til i Kødbyen.

Tanken er desuden, at en procentdel of overskuddet vil gå til områdets forskønnelse.

Se mere om

Kødbyens Kødmarked

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094