23948sdkhjf

Vilstrup Bacon tilbyder dødspakker

- Det er noget værre noget, siger indehaveren
Fødevareleverandører landet over er i fuld gang med at forsøge at vænne sig til et liv uden PostNord som makker, når postfirmaet stopper med at bringe madvarer ud til private fra 1. juli. Men hos sønderjyske Vilstrup Bacon er indehaver Allan Ungstrup også i fuld gang med at få det bedst mulige ud af situationen.

Han har til lejligheden opfundet et helt nyt begreb og sælger nu såkaldte dødspakker med bacon.

- Vi hos Vilstrup Bacon I/S lukker naturligvis IKKE – men PostNord lukker deres fødevareforsendelser. I den forbindelse har vi valgt at sælge en DØDSPAKKE af BACON. Det er døden for fødevareforsendelser som vi kender det i dag – men Vilstrup Bacon arbejder hårdt på at finde nye veje til at få vores gourmetbacon ud til danskerne, konstaterer Vilstrup Bacon på sin hjemmeside.

Til JydskeVestkysten fortæller Allan Ungstrup, at han mener, at PostNord som statslig virksomhed har en forpligtelse til at fortsætte, indtil en anden løsning er fundet.

- Det er noget værre noget. Vi har åbnet en webshop i maj og får ordrer ind hver dag, men efter 30. juni kan vi altså ikke tilbyde kunderne at bringe varerne ud, siger han til avisen.

Vilstrup Bacons dødspakker med blandt andet økobacon, vildsvinebacon og toscansk bacon skal bestilles senest 27. juni, så de kan være ude med PostNords sidste leverance 30. juni.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11