23948sdkhjf

Vilstrup Bacon tilbyder dødspakker

- Det er noget værre noget, siger indehaveren

Fødevareleverandører landet over er i fuld gang med at forsøge at vænne sig til et liv uden PostNord som makker, når postfirmaet stopper med at bringe madvarer ud til private fra 1. juli. Men hos sønderjyske Vilstrup Bacon er indehaver Allan Ungstrup også i fuld gang med at få det bedst mulige ud af situationen.

Han har til lejligheden opfundet et helt nyt begreb og sælger nu såkaldte dødspakker med bacon.

- Vi hos Vilstrup Bacon I/S lukker naturligvis IKKE – men PostNord lukker deres fødevareforsendelser. I den forbindelse har vi valgt at sælge en DØDSPAKKE af BACON. Det er døden for fødevareforsendelser som vi kender det i dag – men Vilstrup Bacon arbejder hårdt på at finde nye veje til at få vores gourmetbacon ud til danskerne, konstaterer Vilstrup Bacon på sin hjemmeside.

Til JydskeVestkysten fortæller Allan Ungstrup, at han mener, at PostNord som statslig virksomhed har en forpligtelse til at fortsætte, indtil en anden løsning er fundet.

- Det er noget værre noget. Vi har åbnet en webshop i maj og får ordrer ind hver dag, men efter 30. juni kan vi altså ikke tilbyde kunderne at bringe varerne ud, siger han til avisen.

Vilstrup Bacons dødspakker med blandt andet økobacon, vildsvinebacon og toscansk bacon skal bestilles senest 27. juni, så de kan være ude med PostNords sidste leverance 30. juni.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Kopisucces: Han har solgt 500.000 kaffekapsler på 10 uger

Fødevarevirksomheder ruster sig til hård brexit

Alkoholfri øl er Carlsbergs nye guldåre

Bryggeri flytter og får udskænkning

Nyhedsbrev

Mistanke: Både gæring og histamin i makrelsalat

Online Avis Arkiv

Fødevarestyrelsen bag nyt partnerskab i fødevarebranchen

King Food fik nyt kølelager på 14 dage

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Ugens grin: Edb-problemer

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Jyske kaffe-nørder sælger over hele verden

Efter mejerifusion: Nu er medarbejdere fyret

FødevareDanmark intensiverer kampen mod lange betalingsfrister

Hov - blåt plast i hakket grisekød

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye planer: Tulip satser stort på færdigretter

Efter fusion: Fiskevirksomhed gearer ned på Fyn og op i Nordjylland

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Sønderjysk burgerbolle-fabrik fodrer Jagger

Kæden får lavet en stribe ingredienser hos "sig selv"

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

1

130 millioner kroner til udvikling af fremtidens fødevarer

Dansk øko-knowhow imponerer i udlandet

Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt

Dankost bliver til Kraftvaerk FoodTech

Johan Bülows lakrids hitter i luften

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bliv opdateret på det seneste nye om bioplast

JUMO Vibrotemp

Kundearrangement/ Undervisning ved jpbc

3 x hurtigere pallehåndtering = spar tid

De bedste løsninger med Lenze

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

Har du styr på kuglerammen - det har jbpc

EFSEN udvider med flere ICAD® kompetencer

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Handling bag ordene

Fibox inspektions-vinduer til montering på elskabe/kapslinger og på alle typer materialer

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

Må du genbruge dine stregkoder?

Cincoze DS-1200

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

IO-Link: Sensorer og aktuatorer bliver til aktive procesdeltagere i automationsnetværket

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Det fundamentale indenfor automatisering

NYT til fiberrens fra Sticklers

Vil du mestre markedet for plantebaserede fødevarer?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mangler eleverne plads?

Hvad er stærkest: en bulldozer eller en gummiged?

Send til en kollega

0.141