Danish Crown og Tulip vil under samme tag

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Planlægger et fælles hovedkontor for at få bedre plads

Danish Crown og Tulip planlægger et fælles hovedkontor.

Siden Danish Crown blev skabt i 1990, har koncernen udviklet sig til en af Danmarks største virksomheder. Nu er pladsen blevet trang både på Danish Crowns kontor i Randers og hos datterselskabet Tulip Food Company i Sdr. Borup ved Randers. Derfor bliver der nu sat skub i planer om at samle de to virksomheder på én adresse.

Tanken er at beholde Tulips kontorbygning og forbinde den med den tidligere pølsefabrik på nabogrunden, som ombygges til sit nye formål.

Samlet set vil hovedkvarteret blive på cirka 23.000 kvadratmeter. Økonomisk forventes projektet at kunne betale sig selv som følge af synergieffekter og eliminering af spildtid til transport mellem de nuværende adresser, og fordi møder kan holdes i huset i stedet for at leje lokaler ude i byen.

- Vi får i mine øjne muligheden for at skabe en af de mest spændende og innovative arbejdspladser i Østjylland. Hele idéen udspringer af vores 4WD-strategi, hvor vi har en klar målsætning om i langt højere grad at agere som en samlet virksomhed på tværs af koncernen. Med et nyt, fælles hovedkontor for Danish Crown og Tulip vil vi tage et kæmpeskridt i den retning, og samtidig kan vi få mere ud af ressourcerne til gavn for vores ejere, siger Preben Sunke, CFO og medlem af direktionen i Danish Crown, i en pressemeddelelse.

Slagterbutik til medarbejderne
Det nye hovedkontor – der vil kunne ses fra motorvej E45 – bliver arbejdsplads for de cirka 650 ansatte, der i dag arbejder på tre forskellige adresser i Randers. Endvidere ser Preben Sunke det nye hovedkontor som en oplagt mulighed for at vise Danish Crowns identitet.

- Både medarbejdere, ejere og gæster vil kunne se, hvad vi stammer fra – hvad vores dna er – og hvem vi er. Indendørs er tanken at etablere et innovationskøkken og et masterchef-køkken med modningsrum til oksekød og skinker. I planerne indgår også en historisk udstilling om Danish Crown, fortæller Preben Sunke.

At det handler om mad, ses også i planen om at etablere en slagterbutik, hvor medarbejderne kan købe ind til aftensmaden fra et udvalg af virksomhedens produkter.

- Vi er i gang med at transformere Danish Crown fra en produktionsdrevet virksomhed til at være forbrugerdrevet. Ved at samle Danish Crown og Tulips hovedkontorer rykker vi tættere på forbrugerne, både når det gælder produktudvikling og madlavning, siger Preben Sunke.

Projektet er i sin indledende fase, og intet er besluttet endnu. Bestyrelsen har på sit seneste møde sagt god for at sætte en nærmere undersøgelse i gang. Hvis det endelige projekt godkendes af bestyrelsen, forventes det, at medarbejderne vil kunne flytte ind i begyndelsen af 2020.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Mælkepulver efter alle robotkunstens regler

Hundested-virksomhed har satset benhårdt på automation

Studerende har lavet en kødportal

Luft driller Højer Pølser

Industribageruddannelse flot fra start

DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia

Orkla sælger K-Salat til Stryhns

Nyhedsbrev

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Blodbad på vej: Mille bygger ny fabrik

Regner med at fordoble omsætningen i 2018

Håndværksbager med stordriftsfordele

Foodpeople: Man kan godt kalde sig en håndværksbager, selv om man omsætter for over 100 millioner kroner om året

Pakkerobotter står højt på ønskelisten

Bornholmsk chips-eventyr tager fart

Ny kæmpetørrer tager over i Thyborøn

Ny filetfabrik vil give Danmark friskere fisk

Royal Norden Seafood satser mest på rødspætter

Bodylabs proteinsucces er sat til salg

Medie: Arla er oplagt som køber af producenten af kosttilskud og berigede fødevarer

McDonald's klar med kødfri burger

- Det her er simpelthen fødevarernes bungy jump

At spise melorme er både skræmmende og megafedt, mener nye producenter i Aalborg

Aalborgensiske insektfolk er tæt på det store gennembrud

Crickster klar med ovnkapacitet til 1.400 larveglas om dagen

Andesalg satte rekord

BC Catering fordobler lager

Her laver de ost til tre millioner pizzaer hver eneste dag

Det samme personale kunne pludselig producere tre gange så meget

Aftale er på plads: Mille Food bliver forgyldt

Kiks-producent har hemmelige planer

Ny restaurant eksperimenterer med matchende cocktails

- Hold op, vi var glade for den nye robot

Food Supplys stjernereporter Dan S. Frandsen fortæller her om sine osteoplevelser i Rødkærsbro

ISS sætter sig tungt på soldatermad

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

Ny cateringdirektør på plads hos Løgismose Meyers

S: Danmark skal kæmpe for nedre EU-grænse for selskabsskat

Bornholm afslører: Ny madfestival til sommer

Roskilde får stort fødevarecenter

Aalborgensisk kulturgrund får madmarked

HKScan skuffer i tredje kvartal

Billund-firma flytter og udvider

Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

Ærgerlig bager: Derfor kom der metal i vores kiks

Få virksomheder hopper på bonusordninger for flygtninge

Se alle Medlemmernes egne nyheder

E-bog: Vejledning til limning af kompositmaterialer

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kranservice: se hvorfor Muehlhan vælger Fyns Kran Udstyr

Denico Food Ingredients på Fi Europe 2017 fra den 28-30 November

Temadag omkring ”Grønne” krom(VI) frie overflader på aluminium

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

Lær at genbruge dine konstruktioner - deltag på Inventor iLogic – Produktkonfiguration d. 14/12

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Lefon rørsave – en fremragende løsning til rustfrie mejerirør

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Thanksgiving torsdag den 23. november 2017

QMS-Consults kursuskatalog for 2018

Advances in hygienic design guidelines and Industrial best practice

Emotron Softstarter

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Følg os på Facebook og vind en kurv

November nyhedsmail fra KE Fibertec

Den eneste sande grønne kilowatt-time er den, der aldrig bliver brugt

Lejer til Levnedsmiddelsindustrien

YASKAWA ie4++ supersparemotor og en inverter

SEW-sats på eftermarkedet

Technor deltager på Maskinmestrenes Erhvervskonference - Ajour 2017

DENIOS - Behandling af farlige medier

Send til en kollega

0.214