23948sdkhjf

Ikke bare Norden: Hele verden holder madfestival i Aarhus

Det kommer til at syde og boble ved Tangkrogen i Aarhus fra fredag til søndag.

For 6. gang løber Nordens største madfestival af stablen, og gæsterne kan i år blandt andet glæde sig til at gå på opdagelse i et helt nyt madområde kaldet World of Food eller nyde en af hundredvis af andre nye madoplevelser, der venter på at blive indtaget ved Tangkrogens 45.000 kvadratmeter store festivalplads.

Tanken i år er, at bryde med et årelangt, monotont fokus i Danmark på nordisk køkken og nordiske råvarer. Nu skal verden være velkommen tilbage på bordet.

- Jeg er stolt af at kunne sige, at vi i år kommer til at tilbyde gæsterne endnu mere end nogensinde før. Lige fra fredag, hvor du kan tage med Nomas madsamler Thomas Laursen på råvarejagt ved festivalpladsen til søndag, hvor vi slutter af med manér med fejringen af den danske madklassiker - hotdoggen. Her kæmper nogle af landets allerbedste kokke om at lave Danmarks bedste hotdog, og gæsterne kan smage på de kreative kreationer, siger Anna Lund, festivaldirektør hos Food Festival.

En masse nye oplevelser og et nyt område

Som noget helt nyt i år præsenterer festivalen Det Gode Bord, som aspirerer til at blive Danmarkshistoriens største langbordsmiddag, hvor man kan shoppe sig igennem bordets 8 zoner og få en smagsprøve på bordets herligheder fra steder som Japan, Grønland, Thailand og Peru.

Eller man kan prøve kræfter med The Catastrophic Meal, som giver et bud på, hvordan vi spiser kommer til at spise i 2067.

Generelt vil der under hele festivalen være et væld af workshops, som man kan deltage. Mere end 30 for at være helt præcis. Her vil man blive guidet af de førende eksperter indenfor mad og drikkevarer, som ser frem til at dele deres erfaring og viden med dig.

- Hos Food Festival insisterer vi på at skabe rammerne for ny læring og give vores gæster muligheden for at blive endnu klogere på det gastronomiske felt. Vi ønsker at arrangere workshops for alle – på alle niveauer og for alle aldre, og derfor skal du ikke være en mester i et køkken for at kunne deltage. Gåpåmod og godt humør er rigeligt, siger Anna Lund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125