23948sdkhjf

Norden bliver samlet på Grüne Woche i Berlin

Danske aktører som Samba, Lykkeberg Sild og Oliver Twist er på plads.

De nordiske lande bliver samlet i populær hal på Internationale Grüne Woche i Berlin i januar 2018.

Når gæsterne strømmer ind på Internationale Grüne Woche i Messe Berlin fra 19. til 28. januar, vil de møde de nordiske lande samlet side om side i den altid velbesøgte hal, der bærer nummeret 8.2.

- Det giver rigtig god mening, at vi på den danske fællesstand nu får svenskerne, nordmændene og finnerne som nærmeste naboer. Det vil give god synergi, fordi de tyske gæster i forvejen har et positivt helhedsbillede af Norden, siger Niels Nørskov.

Han er indehaver af New Nordica, som organiserer den danske fællesstand.

- Det nordiske område i hal 8.2 vil blive et tilløbsstykke for de besøgende, forudser Jan Strauss, som er Messe Berlin GmbH’s officielle repræsentant i Danmark.

- Danmark har tidligere haft førertrøjen på i forhold til Internationale Grüne Woche, og det er ved at gentage sig med New Nordicas nye danske fællesstand, tilføjer han.

Mit Liebe aus Dänemark

Indtil videre har omkring 20 danske virksomheder lagt billet ind på en større eller mindre del af de 215 danske kvadratmeter med det fælles slogan Mit Liebe aus Dänemark.

Blandt de danske udstillere vil dels være gengangere fra i år som Lykkeberg Sild, Samba og Oliver Twist, og dels nye Grüne Woche deltagere som eksempelvis Raw Snacks, Sealand Birk og Pure Shots.

Med årligt omkring 400.000 gæster er Internationale Grüne Woche verdens største fødevaremesse.

Der er offentlig adgang til messen, som traditionelt er rettet mod forbrugerne i Berlin og derfor velegnet til test af det tyske marked.

De senere år er Grüne Woche imidlertid også blevet et populært mødested for professionelle indkøbere, grossister og producenter.

I januar 2017 aflagde 90.000 branchefolk besøg på messen. Interesserede virksomheder kan fortsat nå at booke sig ind på den danske fællesstand, oplyser Niels Nørskov.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062