23948sdkhjf

Bagerkæde får millionlussing i nyt regnskab

Bagerkæden Emmerys kommer ud af et netop offentliggjort regnskabsår med tab, skriver kædeseslslabet i en pressemeddelelse.

Det samlede minus blev 10 millioner kroner. Et langt værre resultat end det, der blev offentliggjort i fjor.

Årets minus på 10 millioner betegnes ikke overraskende som utilfredsstillende. En meget stor gæstefremgang trækker dog opad i det billede, og selskabets direktør ser lyst på fremtiden.

- Resultatet er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men det skyldes især store investeringer i opnormering af antallet af medarbejdere og fokus på revitalisering af både produktion og butikker, skriver Emmerys adm. direktør Kim Trier Meyer i pressemeddelelsen.

Hos Emmerys oplyser man, at der i 2017 har været en massiv fremgang i gæsteantallet. Det bekræfter direktørens tro på at Emmerys er på rette vej, mener han selv.

- Vores første mål har været at sikre flere gæster gennem bedre kvalitet og en bedre købsoplevelse. Vi har lanceret nye, stærke salgssucceser som for eksempel økologiske salater, økologisk rugsigtebrød, økologisk skagensbrød og økologiske chokolader og flødeboller, og i fremtiden skal vi være endnu mere knivskarpe på balancen mellem de velkendte Emmerys produkter og nyheder, der rammer ned i vores gæsters behov hele dagen og ønsker for rene, økologiske kvalitetsprodukter, skriver Kim Trier Meyer.

Food Supply har forgæves forsøgt at få en mundtlig kommentar fra Kim Trier Meyer.

Emmerys ApS
mio. kr. 2016/17 2015/16
Bruttofortjeneste 59,6 63,7
Resultat af primær drift -9 1,1
Resultat før skat -10 -2,4
Årets resultat -10 -1,9
Balancesum 45,6 40
Egenkapital 4,2 -6,8
Materielle anlægsinvesteringer 6,5 11,1
Regnskabsåret blev afsluttet 30. juni 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092