23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

SuperBest får gourmet i køledisken

SuperBest får som den første butik i Danmark lov til at sælge det eksklusive Wagyu-kød.

Det første danskproducerede Wagyu-kød, også kendt som Kobe-kød, blev solgt fra gourmetrestauranten Umami i Købehavn.

Nu har Friland A/S givet SuperBest i Hadsten mulighed for at sælge det eksklusive kød i butikken, skriver Randers Amtsavis.

- Reelt skulle prisen have været en halv gang højere (prisen er mellem 200-400 kr., red.), men det går ikke her i Jylland. Vi sætter penge til ved at sælge kødet, men det har vi det fint med, fordi vi med denne event viser, at vi tager kvalitet alvorligt, lyder det fra købmand Jørgen Christiansen, SuperBest i Hadsten.

Salget af Wagyu-kødet er begrænset til den 30. og 31. december.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063