Easyfood klar til endnu flere store kunder

Investeringer sendte overskuddet en smule ned i 2017

Fødevarevirksomheden Easyfood i Kolding investerede i 2017 kraftigt i produktionsudstyret for at blive klar til at tiltrække nye, store kunder

Easyfood oplyser til Food Supply, at der i løbet af 2017 er blevet brugt over 15 millioner kroner på at optimere virksomhedens produktionslinjer.

Investeringerne er årsag til, at Easyfoods 2017-resultat blev lidt dårligere end året før - overskuddet faldt fra 15,1 til 14,2 millioner kroner efter skat.

Easyfood har fortsat stor succes med sit fokus på løsninger til kaffebarer og cafeer, ikke mindst i udlandet. Derfor investerede virksomheden i 2017 kraftigt i sit produktionsudstyr, så det passer bedre til den voksende kundeliste.

- Innovation handler ikke kun om at udvikle nye produkter, men også om at have et helt unikt produktionsudstyr, der sammen med unikke kompetencer hos medarbejderne sikrer os en fordel i markedet, påpeger Flemming Paasch, administrerende direktør for Easyfood.

- Derfor har vi i 2017 tænkt langsigtet og investeret mange penge i at stå stærkere produktionsmæssigt. Det gør, at vi nu også er first movere på teknikken og har maskiner og muligheder, som ingen andre har. Det betyder, at vi både kan producere hurtigere i større mængder og tilbyde skræddersyede løsninger, tilføjer han.

Større omsætning
2017-resultatet på 14,2 millioner kroner er påvirket af ekstraordinære omkostninger forbundet med "eksekvering af omfattende investeringer i produktionsanlæg i 2. halvår 2017", som Easyfood formulerer det. Samtidig steg omsætningen fra 260 millioner kroner i 2016 til 297 millioner i 2017.

Væksten skyldes ikke mindst succes i udlandet, hvor kæder som Starbucks, McCafé, Costa Coffee og Tchibo er på kundelisten.

- Set i lyset af vores investeringer var 2017 et godt år, der gør, at vi nu står endnu stærkere i udlandet. Vores målsætning er stadig at eje kategorien med kaffebarer og cafeer, og at vi bliver endnu mere attraktive for de store spillere i markedet, når vi kan skabe endnu bedre løsninger til dem, nævner Flemming Paasch.

Hos Easyfood får kunderne adgang til frosne produkter, der kun kræver minimale køkkenfaciliteter og er nemme at håndtere for ufaglært personale. Kunderne tilbydes hjælp med alt fra konceptudvikling til iscenesættelse af produkterne.

Virksomheden, der blev etableret i 2000, har 150 ansatte.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Frugtfirma udvider ejerkredsen

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiA...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Send til en kollega

0.228