23948sdkhjf

Easyfood klar til endnu flere store kunder

Investeringer sendte overskuddet en smule ned i 2017

Fødevarevirksomheden Easyfood i Kolding investerede i 2017 kraftigt i produktionsudstyret for at blive klar til at tiltrække nye, store kunder

Easyfood oplyser til Food Supply, at der i løbet af 2017 er blevet brugt over 15 millioner kroner på at optimere virksomhedens produktionslinjer.

Investeringerne er årsag til, at Easyfoods 2017-resultat blev lidt dårligere end året før - overskuddet faldt fra 15,1 til 14,2 millioner kroner efter skat.

Easyfood har fortsat stor succes med sit fokus på løsninger til kaffebarer og cafeer, ikke mindst i udlandet. Derfor investerede virksomheden i 2017 kraftigt i sit produktionsudstyr, så det passer bedre til den voksende kundeliste.

- Innovation handler ikke kun om at udvikle nye produkter, men også om at have et helt unikt produktionsudstyr, der sammen med unikke kompetencer hos medarbejderne sikrer os en fordel i markedet, påpeger Flemming Paasch, administrerende direktør for Easyfood.

- Derfor har vi i 2017 tænkt langsigtet og investeret mange penge i at stå stærkere produktionsmæssigt. Det gør, at vi nu også er first movere på teknikken og har maskiner og muligheder, som ingen andre har. Det betyder, at vi både kan producere hurtigere i større mængder og tilbyde skræddersyede løsninger, tilføjer han.

Større omsætning
2017-resultatet på 14,2 millioner kroner er påvirket af ekstraordinære omkostninger forbundet med "eksekvering af omfattende investeringer i produktionsanlæg i 2. halvår 2017", som Easyfood formulerer det. Samtidig steg omsætningen fra 260 millioner kroner i 2016 til 297 millioner i 2017.

Væksten skyldes ikke mindst succes i udlandet, hvor kæder som Starbucks, McCafé, Costa Coffee og Tchibo er på kundelisten.

- Set i lyset af vores investeringer var 2017 et godt år, der gør, at vi nu står endnu stærkere i udlandet. Vores målsætning er stadig at eje kategorien med kaffebarer og cafeer, og at vi bliver endnu mere attraktive for de store spillere i markedet, når vi kan skabe endnu bedre løsninger til dem, nævner Flemming Paasch.

Hos Easyfood får kunderne adgang til frosne produkter, der kun kræver minimale køkkenfaciliteter og er nemme at håndtere for ufaglært personale. Kunderne tilbydes hjælp med alt fra konceptudvikling til iscenesættelse af produkterne.

Virksomheden, der blev etableret i 2000, har 150 ansatte.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Hvorfor småkager? Det kan jeg ikke huske ...

Småkageproducent gik sådan set bare i gang

Vestfyen i minus vil ind på flere caféer

Bryggeriet vil også give Jolly Cola et løft

Fynske slagterimaskiner slår pjalterne sammen

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Coop donerer mad til udsatte familier i 80 byer

Ugens grin: Med konen på juleshopping

Nyhedsbrev

Delika tjente igen tocifret millionbeløb

Pålægsvirksomheden har lagt listeriasag bag sig

Online Avis Arkiv

Fødevarestyrelsen lukkede to sorte slagtere

Cateringfirma overtager kantinedrift

Antallet af sorte slagtere er faldet markant

Udvidelse: Tican jævner 22 huse med jorden

Fødevarestyrelsen beslaglægger 200 gæs, kalkuner og juleænder

Mammen tæt på nyheder i Klovborg

Carlsberg samarbejder i undersøgelse af ølkartel

Fantasinavn: Orkla må alligevel kalde pasta for Grøntsagsbånd

Pastaprodukt er ok, mener klagenævn

Ny fødevarevideo om innovation

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Varm sommer skæppede godt i Harboes kasse

Tican og SB Pork fusionerer

De to slagterier tjener igen penge efter svære tider

Fik du læst: Nu vil Hanegal til udlandet

Ost: Arla køber stort op i Mellemøsten

Økologisk frugt fra udlandet slår rekorder

- Jeg bruger sindssygt meget tid på LinkedIn

Karsten Nielsen fra Food from Denmark: Netværk er altafgørende

Medisterpølse mistænkes for salmonellaudbrud

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

DI har fundet midlertidig direktør

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Færre danskere laver mad fra bunden

Fra fødevarerester til merværdi

Se alle Medlemmernes egne nyheder

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Glædelig jul og godt nytår

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Tak for i år!

Hold buffeten varm med VPD's varmebriks i rustfrit stål

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S!

NYHED: Det pladsbesparende pallemagasin

KL Automatik er UL508A certificeret

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

JEROS hos Orkla Kims

Krøller, klæber eller sætter materialer sig fast i dine maskiner? 

EffiMat takker for et godt samarbejde og glæder os til 2019

Ny video om emballage til mejeriprodukter

Tick Tool Manage, workshop

18. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

Ringspann RFK Flangekobling

Endnu en nominering til Gibotech

Nyhed fra Hengesbach

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Garager til førerløse busser i Aalborg

Glædelig jul fra MultiAir

Rejsegilde hos Fyns Kran Udstyr A/S i Odense

Fibox - Ny video om ARCA skabet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Send til en kollega

0.296