23948sdkhjf

Rynkeby lancerer smoothies til kvinder

Undersøgelser har vist, at især kvinder efterspørger sunde mellemmåltider. Derfor lancerer Rynkeby nu en smoothie-brik til at tage med på farten.
Det skal være nemt at tage en smoothie med i tasken. Derfor lancerer Rynkeby nu to nye smoothie-varianter, som gør det enkelt at foretage det gode valg mellem måltiderne, når den lille sult skal stilles.

- Undersøgelser viser, at specielt kvinderne efterspørger sunde mellemmåltider, når man er på farten eller har travlt, og vi synes, at det skal være nemt at foretage disse gode valg i hverdagen. Derfor var det vigtigt for os at komme med en smoothie uden en masse dikkedarer. Vores smoothies behøver ikke stå på køl, går ikke i stykker i tasken og så er den udstyret med et praktisk sugerør, så den er nem at nyde på farten – både for store og små, fortæller Jørn Falk, marketingchef hos Rynkeby Foods.

Rynkeby mener, at det nye sunde alternativ skal være tilgængelig for alle.

- Vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller indhold, og vi har med vores nye smoothies bevist, at det er muligt at lave lækre smoothies, som er til at betale, uddyber Jørn Falk.

Rynkebys smoothies lanceres i to varianter, henholdsvis mandarin/gulerod og mango. Begge smoothies er at finde i butikker landet over fra uge 4.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11