23948sdkhjf

Horesta og Dansk Erhverv går hver til sit

Det er ikke lykkedes parterne at blive enige om en forlængelse af den eksisterende aftale og stopper derfor samarbejdet pr. 1. juli 2011.
- Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år, men ved de seneste forhandlinger er det ikke lykkedes at blive enige om økonomien i en ny aftale, og derfor fortsætter Horesta uden for Dansk Erhverv, siger administrerende direktør i Dansk Erhverv Jens Klarskov og administrerende direktør i Horesta Katia K. Østergaard i en fælles udtalelse.

De havde begge gerne set en forlængelse af samarbejdet, men efter fire måneders forhandlinger lykkedes det ikke at binde enderne sammen, og nu ser de i stedet frem til at fortsætte hver for sig.

- Dansk Erhverv er siden stiftelsen i 2007 vokset med mere end 70 procent, og Horesta’s udmeldelse medfører i den sammenhæng en mindre tilbagegang. Vi er dog fortsat den erhvervsorganisation, som er vokset mest i vores forholdsvise korte levetid, og vi forventer at fortsætte væksten ved at tiltrække nye medlemmer inden for serviceerhvervene, siger Jens Klarskov.

Horesta styrker organisationen
Katia K. Østergaard ser frem til at kunne styrke Horesta’s fremtid ved bl.a. at etablere et fælles hus for turismen.

- Det er vores mål at stå i spidsen for en samling af dansk turisme i et domicil, som vi foreløbig kalder Turismens Hus. Målet er først og fremmest at skabe et tydeligere billede af turismen som et samlet erhverv, og det mener jeg, vi nu har de rigtige forudsætninger for, siger Katia K. Østergaard.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094