23948sdkhjf

ScrapTrans skifter både navn og direktør

Billund-firma omdanner kager og slik til dyrefoder
ScrapTrans, der lever af at omdanne restprodukter fra kage- og slikproduktion til dyrefoder, har gennemført et generationsskifte, hvor Søren Christensen har overtaget Billund-virksomheden fra sin far, Ole.

Og i begyndelsen af april skifter ScrapTrans også navn, så den fremover hedder Adival. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi er endt op med denne forkortelse af ordene Add in Value med baggrund i, at vi i fremstiller et foder af høj værdi på basis af en blanding af forskellige restprodukter. I løbet af sommeren 2018 udbygger vi produktionsfaciliteterne i Billund, som giver os større kapacitet, og vi kommer til at gøre tingene mere effektivt. Vi har længe ønsket bedre mulighed for at produktudvikle og afsøge muligheder for at gå nye veje, og det vil der fremover blive rig lejlighed til, siger Søren Christensen ifølge folkebladet.

Ole Christensen etablerede ScrapTrans i slutningen af 1970'erne, da han begyndte at køre kager fra DanCake i Give til lokale landmænd, som brugte kagerne i foderet til dyrene. Siden er andre kage- og slikproducenter i både ind- og udland kommet til som leverandører. Deres restprodukter bliver nu mixet hos ScrapTrans, inden resultatet bliver sendt ud til landmændene som et færdigt produkt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094