23948sdkhjf

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Efter tre år på havnen i Hamborg føjer holdet bag Mash en bistrorestaurant til samme adresse.

Der er tale om en bistrovariant den nu hedengangne Le Sommelier i Bredgade i Købnehavn. Konceptet har allerede oplevet vind i sejlene i Düsseldorf, hvor bistroen ligger dør om dør med Mash. Nu skal konceptet testes i Hamburg. 

- Kombinationen af Mash og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende, fortæller Jesper Boelskifte, der er medstifter og administrerende direktør i Mash.

Vokseværk i 2017-regnskab
Mash og Le Simmelier er ejet af selskabet Copenhagen Concepts. Selskabet offentliggjorde fornyeligt et regnskab, der bar præg af ekspansionen og de store investeringer, der er foretaget for at åbne i Tyskland, men også på Frederiksberg i slutningen af 2017. 

- Det var på papiret ikke det bedste regnskab, men det var vi fuldstændig klar over. Vi vokser stadig organisk og har mange initiativer i søen – eksempelvis med Sommelier, som glider naturligt ind i vores planer for mere vækst – gerne sammen med Mash som nu i Hamborg, siger Jesper Boelskifte.

Copenhagen Concepts beskæftiger 300 medarbejdere på 13 restauranter fordelt i Danmark, England og Tyskland.

Læs mere om: MASH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094