23948sdkhjf

Mash opruster med bistrokoncept

| Af Benita Dreyer-Andersen | Tip redaktionen om en historie

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Efter tre år på havnen i Hamborg føjer holdet bag Mash en bistrorestaurant til samme adresse.

Der er tale om en bistrovariant den nu hedengangne Le Sommelier i Bredgade i Købnehavn. Konceptet har allerede oplevet vind i sejlene i Düsseldorf, hvor bistroen ligger dør om dør med Mash. Nu skal konceptet testes i Hamburg. 

- Kombinationen af Mash og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende, fortæller Jesper Boelskifte, der er medstifter og administrerende direktør i Mash.

Vokseværk i 2017-regnskab
Mash og Le Simmelier er ejet af selskabet Copenhagen Concepts. Selskabet offentliggjorde fornyeligt et regnskab, der bar præg af ekspansionen og de store investeringer, der er foretaget for at åbne i Tyskland, men også på Frederiksberg i slutningen af 2017. 

- Det var på papiret ikke det bedste regnskab, men det var vi fuldstændig klar over. Vi vokser stadig organisk og har mange initiativer i søen – eksempelvis med Sommelier, som glider naturligt ind i vores planer for mere vækst – gerne sammen med Mash som nu i Hamborg, siger Jesper Boelskifte.

Copenhagen Concepts beskæftiger 300 medarbejdere på 13 restauranter fordelt i Danmark, England og Tyskland.

Mere om: MASH


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Døde kakerlakker i bagerbutik

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Hartmann vokser på kerneforretningen

Nyhedsbrev

Smartbake: Patent giver ro i maven

Online Avis Arkiv

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Carsoe køber op

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Thisted Bryghus arbejder videre med udvidelse

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Ugens grin: Den effektive maler

Foodtech
Marel vil udnytte data bedre

Koncernen søger data-inspiration i FoodTech Challenge

Brødfabrik ramt af bittesmå metalstykker i brødet

22 nye Netto-butikker på vej næste år

I næste måned åbner Netto sin butik nummer 500 i Danmark

Fremtidens bæredygtige mejeri i fokus

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineering A/S

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejnekontrol

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Infrarødt termometer til præcis temperaturmåling

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

Deltag i vores kundetilfredshedsanalyse >>

PUMPEGRUPPEN A/S udstiller på FoodTech

Høj præcision og sikkerhed med RON dynamometre

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mød PanPac på Foodtech 2018

Kompakte slæberinge til høj performance miljøer

WEBINAR: Om brugen af optisk måling til vibrationsanalyse

Send til en kollega

0.253