23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bøfkæde gik fra millionminus til millionplus

Copenhagen Concepts, som står bag den danske restaurantkæde Mash, havde millionstore underskud i både 2018 og 2019 - men i coronaåret 2020 var der overskud.

Regnskabet for sidste år viser således et plus på 3,6 millioner kroner, skriver Finans.

I 2018 og 2019 var der underskud på henholdsvis cirka 20 millioner og 14 millioner kroner.

- Corona-nedlukningen har kastet lange skygger over særligt restaurationsbranchen og oplevelsesindustrien, og her er Copenhagen Concepts ingen undtagelse. Men to nedlukninger til trods er koncernen kommet stærkt igennem 2020, hvor mellemperioden bød på flot aktivitet og en positiv udvikling, der overgik vores forventninger, skriver virksomhedens direktør Jesper Boelskifte ifølge Finans i ledelsesberetningen.

Ud over Mash, som driver 10 restauranter, deraf to i Tyskland, omfatter Copenhagen Concepts også den københavnske Bistro Sommelier.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125