23948sdkhjf

Glutenfrit bageri: Vi er blæst omkuld

Nordic Gluten Free Bakery har for alvor fået vind i sejlene
Bagerparret Laila Finding og Kaj Kjærgaard er for alvor ved at få vind i sejlene med deres Nordic Gluten Free Bakery i Klovborg i Midtjylland.

Virksomheden er oppe på at have seks medarbejdere og leverer nu sine produkter til godt 150 butikker i Danmark, blandt andet bagerier, og der er også kommet gang i eksporten. Det skriver Horsens Folkeblad.

- Vi har haft et travlt forår, og vi får et rigtigt travlt efterår. Vi leverer produkter til butikker og restaurationer i hele landet og de er blevet testet i mange butikker. Responsen er fantastisk. Vores produkter får meget ros - vi er fuldstændig blæst omkuld af de mange henvendelser, siger Laila Finding til avisen.

Hun regner med, at Nordic Gluten Free Bakery kommer op på 10-12 medarbejdere i løbet af efteråret.

Nordic Gluten Free Bakery har udviklet en række forskellige gluten- og laktosefri brødtyper og kager. Produkterne bliver ikke solgt direkte til kunderne, idet bageriet udelukkende fungerer som grossist.

Laila Finding og Kaj Kjærgaard har masser af erfaring fra bagerbranchen - blandt andet har de tidligere drevet Mette Munk A/S i Odense.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141