23948sdkhjf

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Randers-kokken Kevin Pindstrup Nielsen har på få år formået at skabe en blomstrende forretning med nordisk cateringmad i gourmetklassen.

I 2014 åbnede han som 24-årig sit firma med navnet Norevent i en gammel slagterforretning i det nordlige Randers, og siden da er det gået stærkt: Antallet af kunder har næsten konstant været støt stigende, og Kevin Pindstrup Nielsen regner med snart at kunne hyre en kok. I forvejen har han ansat en caterelev. Det skriver Randers Amtsavis.

- Jeg var meget optimistisk, da jeg startede konceptet tilbage i 2014, men jeg havde alligevel aldrig turdet håbe på, at eventyret ville blomstre sådan, siger Kevin Pindstrup Nielsen til avisen.

Han flytter, formentlig inden nytår, Norevent fra den gamle slagterforretning til nogle større lokaler med et større køkken. Alt i alt er der lagt op til tre gange så meget plads.

Ud over sine cateringaktiviteter og såkaldte takeaway-tapas har Kevin Pindstrup Nielsen også indført konceptet "private dining", hvor han kommer hjem til kunden og tilbereder, anretter og serverer maden og rydder op efter sig.

Desuden tilbyder han tilbyder såkaldte "gastrokurser", hvor eksempelvis madklubber og virksomheder kan komme og prøve kræfter med tilberedning af gourmetmad, nævner amtsavisen.

Inden han åbnede Norevent, var den unge madekspert blandt andet kok og souschef på Fladbro Kro.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Dencon dykker på bundlinjen

Bryggeri køber kæmpestor Orkla-fabrik

Næsten 9.000 besøgte FoodTech

Og prins Joachim fik smagt på mejeriprodukter

Danish Crown giver Kurt Beier otte uger mere

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Først kun flæskesvær - nu også mejerier og fisk

Jysk foodtech-virksomhed har sågar også kig på slikbranchen

Online Avis Arkiv

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Årets danske bryggeri skal findes

22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets Danske Bryggeri 2018

Amazon vil sætte skub i online fødevaresalg i Danmark

Ingrediensboss: Det er ikke filantropi – det er penge

Sun Lolly-producent køber op i Kina

1

Døde kakerlakker i bagerbutik

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Hartmann vokser på kerneforretningen

Smartbake: Patent giver ro i maven

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

Se alle Medlemmernes egne nyheder

En kunde på Færøerne manglede et farvebånd, til en over 20 år gammel printer

INOXPA siger tak for besøget på FoodTech 2018

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hewikut afholder reception i nye lokaler

Invitation til seminar om 3D - laserscanning

Korrosionsbeskyttelse og to-trins-keglehjulsgear

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

Undgå dyre og forstyrende driftstop

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineeri...

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejneko...

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Send til en kollega

0.258