23948sdkhjf

Jyske sømandschips ligner et kæmpehit

Tangchips med blæksprutter og hummer er ude i 10 lande
Bare 10 uger efter at have lanceret en serie tangchips, der også indeholder blandt andet blæksprutte og hummer, har iværksætteren Heine Max Olesen og hans Seaman Seaweed Chips fra Grenaa allerede bredt sig til 10 lande.

Tangvirksomheden har solgt de såkaldte sømandschips i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Storbritannien og USA. Og chipsene ser også ud til at være på vej til asiatiske markeder.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Heine Max Olesen, der i 2014 stiftede Nordisk Tang i Grenaa, har under alle omstændigheder store ambitioner hvad angår Seaman Seaweed Chips. Målsætningen lyder på 2,5 millioner solgte enheder i 2019.

Nordisk Tang fusionerede i 2015 med Endelave Seaweed, og i april 2017 solgte Heine Max Olesen sine anparter i forretningen til den øvrige ejerkreds. Men konkurrenceklausulen åbnede op for, at han kunne begynde som chipsproducent i stedet, skriver Aarhus Stiftstidende.

Til at begynde med har han sømandschips i tre varianter: Dels blæksprutte og peber, dels hummer og paprika og dels en natureludgave med vestkystsalt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094