23948sdkhjf

Carsoe køber op

Aalborg-virksomheden Carsoe har overtaget britiske Freezertech, der har specialiseret sig i udvikling af pladefrysere.

Freezertech har ifølge Carsoe opnået en unik markedsposition i kraft af virksomhedens evne til at integrere pladefrysere med kølesystemer, så fødevareproducenter kan højne produktkvaliteten og reducere kapitalbindingen gennem kortere frysetider.

- Ved at anvende Freezertechs tekniske ekspertise har vi allerede i fællesskab udviklet en række meget velfungerende fryseløsninger, som har fået positiv respons fra vores kunder. Vi er derfor meget tilfredse med nu at kunne tilføje Freezertech til Carsoes portefølje og ikke mindst integrere Freezertechs ledelse i vores team. De passer perfekt ind i vores investeringsstrategi i kraft af deres ledende markedsposition og langvarige kunderelationer, siger CEO i Carsoe Mikkel Jacobsen.

- Aftalen med Carsoe giver os en unik mulighed for at fortsætte væksten i vores virksomhed i et tempo, der ellers ikke ville være muligt, kommenterer Freezertechs director, Kyle Bennett, og siger videre:

- Med investeringen fra Carsoe kan vi udvide vores fabrik med yderligere 5.500 kvadratmeter produktionsfaciliteter og dermed nå vores mål om at producere 350 frysere per år. Sammen med Carsoe kan vi samtidig opretholde og løfte vores innovation, kundesupport og service, som begge virksomheder allerede er kendt for i markedet. Fremadrettet vil vi også fokusere endnu mere på rentabiliteten og brugervenligheden i vores produkter, ligesom vi arbejder efter nye høje mål, når det gælder innovation og markedsmuligheder, lyder det fra Kyle Bennett.

Som en del af Carsoes intensiverede satsning på frostdelen af virksomhedens turnkey-løsninger, er business manager Magnus Fossheim netop ansat i Aalborg.

- Jeg har gennem en årrække arbejdet med pladefrost-løsninger og ser store muligheder for vækst, nu hvor vi kombinerer Freezertech og Carsoes knowhow og ekspertise. Vi er i stand til at tilbyde en samlet leverance, som ellers ikke findes på markedet, og derfor ser vi meget lyst på fremtiden, kommenterer Magnus Fossheim.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156