23948sdkhjf

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Nye arbejdspladser på vej til tidligere Orkla-fabrik

Efter i første omgang at have været hemmelighedsfuld hvad angår købet af en kæmpestor, tidligere fødevarefabrik i Svinninge har bryggerivirksomheden To Øl nu åbnet posen med oplysninger.

I en pressemeddelelse fortæller stifter og direktør Tore Gynther, at To Øl har store planer for de 26.000 kvadratmeter med bygninger, som Orkla indtil 2016 brugte til marmeladeproduktion. Der er tale om den gamle Beauvais-fabrik, som også tidligere har produceret rødkål.

- Svinninge er vores største og mest ambitiøse projekt til dato. I Svinninge samler vi hele vores ølproduktion ét sted. Samtidig vil vi herfra køre al lagerhåndtering, logistik og produktudvikling. Det betyder både, at vi kommer helt tæt på alle led af produktionen, og også at vi nu skal ud og rekruttere medarbejdere til de nye arbejdspladser, sådan et sted medfører. Vi får brug for alt fra teknisk stab over lagermedarbejdere, fødevareingeniører og processoperatører til lokale øl-entusiaster, fortæller han.

En destination i sig selv
To Øl overtager bygningerne ved årsskiftet "for at brygge øl til lokalområdet og den store vide verden", nævner Tore Gynther.

To Øl hører til i den såkaldte craft beer-verden, hvor der brygges potente øl med masser af eksperimenterende smage og større mængder af humle, end man normalt kender fra øllets verden.

Læs også: Det her er de mange muligheders land

Virksomheden blev grundlagt i 2010 og har siden fungeret som et rejsende bryggeri. Det vil sige, at To Øl har brygget på andre bryggeriers tanke – primært i Belgien, men også andre steder i ind- og udland.

Nu vender To Øl snuden mod hjemlandet og bliver for alvor et dansk bryggeri - og altså med base på Vestsjælland, hvor Svinninge-grunden er på 151.000 kvadratmeter.

Læs også: Meget mere end to øl

- Vi vil holde den store grund åben og grøn, så den er tilgængelig som hidtil. Vi vil desuden gøre fabrikken til en destination i sig selv. Vi har en lang række samarbejdspartnere og ølnydere i vores netværk, der vil komme til Svinninge for at se, hvordan vi arbejder, brygger og udvikler os her. Det er tanken at kunne invitere så mange nysgerrige sjæle som muligt indenfor, efterhånden som vi udbygger stedets muligheder. Vi vil naturligvis også gerne stille op til lokale byfester og arrangementer, så alle byens borgere kan få smag for det nye, lokale Svinninge-bryg, fortæller Tore Gynther.


Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Friland skal have ny direktør

Arlas finansdirektør finder nye græsgange

Måling: Størstedelen af unge vil spise mindre kød

45 job forsvinder - Schulstad-ejer lukker dansk bageri

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Nyhedsbrev

15.209 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

20 år i procesindustrien: Process Engineering fylder rundt

Online Avis Arkiv

Tidligere Arlachef skal rydde op efter skandale

Jobfesten i Danmark er slut: Beskæftigelsen står i stampe

150.000 danske skoleelever går i køkkenet for klimaet

1

Fremtidsforsker: Kød forsvinder ikke helt fra middagsbordene

Ugens grin: Gemmeleg

Supermarkeder sælger mindre kød og mere plantefars

Mens danskerne forbruger mindre fersk kød, er salget af vegetariske produkter steget markant

Europas bedste whisky er kåret - og den er nordjysk

Lokale producenter hyldes i Vejle

Kinesisk nytår og julesalg sender svinepriser på himmelflugt

Danske svineproducenter har udsigt til den højeste svinenotering siden 2001

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Fødevaredanmark: - Afskaf selskabsskatten for start-ups

1

Pizzakæde lukkede i Danmark: Nu står flere lande for tur

Foss har lagt nødvendige millioner i nye teknologier

Trump spænder ben for Thises populære Vesterhavsost

46 mejerier kontrolleres efter beslaglæggelse af 400 paller mælkepulver

Købere står i kø til gigantsucces i Esbjerg

Kæmpe koncerner sværger plast-ed

Orkla satser på nye investeringer og ændrer i topledelsen

Efter år med en kæp i hjulet: Bøf-chef vil vende minus til plus

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Danish Crown ansætter ny CFO

Dansk ingrediensgigant vokser - men ser mørke skyer på himlen

Carlsberg får ny kommerciel direktør

Danmarks konkurrenceevne fastholder plads i global top-ti

Flere og flere seniorer springer ud som iværksættere

Den danske industri er blevet ramt af influenza

Tilberedte rejer fra Asien indeholder fækale bakterier

Aarhus får et fødevarelaboratorium

Pølser tilbagekaldt efter fund af listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny rådgivningsside gør det nemmere at bekæmpe dårlig akustik

Nyt ansigt hos SMC allerede en kendt stemme

Hydraulik tank fra KTR

KJV søger salgsmedarbejder til transmissioner

Seminar: Sæt turbo på trætte fiberkabler

Ny svingkran? Se hvad vores kunder siger...

Mobil CIP anlæg

Dårligt vejr er ingen hindring

FDA godkendte hybrid flangelejer

Isomasters miniboxe til omgående levering

jpbcs rørlaserskærer - konstruktørens Mekka

SILHORKO inviterer til åbent hus hos Jelling Vandværk

Pease - God mad fra ærten

Kæmpe kampagne på løfteborde

Nyt kursus i krystallisering af fedtstoffer

kykkelikyyy… Sagde dine tappeHANER aldrig

Overvågning og styring af forsyningslinien

Offshore special container løsning

NYHED - LSM100 slangepumpe med rustfrit pumpehus

Et semi-automatisk anlæg kan også gøre alverden til forskel

Selvregulerende varmekabel fra Nordic Pipe ApS

Lovkrav, ansvar og konsekvenser for maskinejere

Magneter - hvorfor kan de gøre en stor forskel for jer?

Når du har brug for KROGE, OPHÆNG og STATIVER, er vi klar!

HUSK: vores kundetilfredshedsanalyse - vind en Bruder® bil

Send til en kollega

0.298