23948sdkhjf

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Nye arbejdspladser på vej til tidligere Orkla-fabrik

Efter i første omgang at have været hemmelighedsfuld hvad angår købet af en kæmpestor, tidligere fødevarefabrik i Svinninge har bryggerivirksomheden To Øl nu åbnet posen med oplysninger.

I en pressemeddelelse fortæller stifter og direktør Tore Gynther, at To Øl har store planer for de 26.000 kvadratmeter med bygninger, som Orkla indtil 2016 brugte til marmeladeproduktion. Der er tale om den gamle Beauvais-fabrik, som også tidligere har produceret rødkål.

- Svinninge er vores største og mest ambitiøse projekt til dato. I Svinninge samler vi hele vores ølproduktion ét sted. Samtidig vil vi herfra køre al lagerhåndtering, logistik og produktudvikling. Det betyder både, at vi kommer helt tæt på alle led af produktionen, og også at vi nu skal ud og rekruttere medarbejdere til de nye arbejdspladser, sådan et sted medfører. Vi får brug for alt fra teknisk stab over lagermedarbejdere, fødevareingeniører og processoperatører til lokale øl-entusiaster, fortæller han.

En destination i sig selv
To Øl overtager bygningerne ved årsskiftet "for at brygge øl til lokalområdet og den store vide verden", nævner Tore Gynther.

To Øl hører til i den såkaldte craft beer-verden, hvor der brygges potente øl med masser af eksperimenterende smage og større mængder af humle, end man normalt kender fra øllets verden.

Læs også: Det her er de mange muligheders land

Virksomheden blev grundlagt i 2010 og har siden fungeret som et rejsende bryggeri. Det vil sige, at To Øl har brygget på andre bryggeriers tanke – primært i Belgien, men også andre steder i ind- og udland.

Nu vender To Øl snuden mod hjemlandet og bliver for alvor et dansk bryggeri - og altså med base på Vestsjælland, hvor Svinninge-grunden er på 151.000 kvadratmeter.

Læs også: Meget mere end to øl

- Vi vil holde den store grund åben og grøn, så den er tilgængelig som hidtil. Vi vil desuden gøre fabrikken til en destination i sig selv. Vi har en lang række samarbejdspartnere og ølnydere i vores netværk, der vil komme til Svinninge for at se, hvordan vi arbejder, brygger og udvikler os her. Det er tanken at kunne invitere så mange nysgerrige sjæle som muligt indenfor, efterhånden som vi udbygger stedets muligheder. Vi vil naturligvis også gerne stille op til lokale byfester og arrangementer, så alle byens borgere kan få smag for det nye, lokale Svinninge-bryg, fortæller Tore Gynther.


Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Nyhedsbrev

15.114 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Online Avis Arkiv

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Venner er hoppet med på ginvognen

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Messe byder på topkokkedyst

Carlsberg overgår nu storebror Heineken i evnen til tjene penge

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Arla scorer kassen på Starbucks-aftale

Food Festival igen klar med Branchefredag

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Naturli kigger mod andre sektorer

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Kinesisk eksport-bøvl: Danish Crown fyrer på griseslagteri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Webinar: Værktøj til let og effektiv konfigurering af dit automationsprojekt

Fra CAD-data til digital tvilling

Drønlækre kemikalieskabe fra DENIOS

Effektiv palleomsnøring og en sundere arbejdsstilling

Olie/luft køler Type OAC fra KTR

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Hvad er det egentligt, vi laver?

Robot-træf 2019

Kom nu ´Mulle... Du vil jo gerne være med i hulen ikk' Mulle?

Ønsker De service uden bindende kontrakter?

Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work®-certificeret!

Besøg hos medlemsvirksomhed AluSteel A/S

inmsystems A/S styrker IT-sikkerheden med ISO27001

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole får 70 % mere plads til projekter

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Bliver selvscanning en succes?

EL:CON indgår serviceaftale med Fitness World på landsplan

Hvordan adskiller Deep Learning sig fra traditionel vision

Send til en kollega

0.157