23948sdkhjf

Cabinplant lander norsk kyllingeordre

For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kyllingeprodukter i høj kvalitet bygger Norsk Kylling, som ejes af Rema 1000, en helt ny fabrik til forarbejdning af kyllingeprodukter i Orkanger, Norge.

Fabrikken er starten på et “industri-cluster” med en totalinvestering på i alt 185 mio. euro. Nu har Norsk Kylling underskrevet kontrakt med danske Cabinplant og Meyn omkring anskaffelse af procesudstyret.

Norsk Kylling har gennem de senere år gennemgået en stor forandring. Deres forretning er blevet langt mere bæredygtig og leverer produkter til forbrugere over hele Norge. Dyrevelfærden har fået højeste prioritet ved at skifte til kyllingeracen Hubbard og gennem brug af ekspertviden og investeringer i drift og teknologi – alt sammen for at opnå en høj dyrevelfærd.

- High-end udstyr med en høj grad af automatisering sikrer, at vi kan tilbyde forbrugerne højkvalitetsprodukter til en lav pris, der er produceret på en ansvarlig måde. Vi har prioriteret dyrevelfærd højt under udvælgelsen af teknologi og udstyr til opdræt og bearbejdningen af kyllinger, siger Kjell Stokbakken, CEO i Norsk Kylling.

- Med Cabinplant- og Meyn-udstyr har Norsk Kylling sikret en førende løsning til bearbejdning og håndtering i deres nye fabrik. Vi er beærede over at være en del af dette ambitiøse projekt og at kunne hjælpe Norsk Kylling med at nå deres mål, siger Michael Falck Schmidt, senior vice president, CCO EMEA i Cabinplant.

Med den underskrevne kontrakt på procesudstyret er Norsk Kylling kommet et skridt nærmere i realiseringen af den nye fabrik til forarbejdning af kyllingeprodukter i Orkanger. Maskiner og udstyr vil blive leveret i løbet af 2020, og der er planlagt produktionsstart i 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094