23948sdkhjf

Harboe-chef og frue afgiver aktiemajoritet til døtre

I en selskabsmeddelelse oplyser Harboes Bryggeri A/S, at Bernhard og Kirsten Griese har givet A-aktier til en værdi af 5.935.980 kr. videre til deres tre døtre.

Bernhard og Kirsten Griese har dermed en beholdning på nominelt 20 kr. A-aktier og direkte og indirekte nominelt 3.355.200 kr. B-aktier, mens Vibeke Harboe Malling, Karina Harboe Laursen og Pernille Harboe Obling tilsammen har over 50% af stemmeretten i koncernen.

Bernhard Grise og Kirsten Griese har oplyst, at hver af døtrene har fået A-aktier for  1.978.660 kr. som en gave, og derfor er overdragelsen betinget af Skats godkendelse. Samtidig har overdragelsen været forelagt Finanstilsynet, der har vurderet, at gaven ikke kræver, at døtrene skal have et overtagelsestilbud. Selskabets bestyrelse har ligeledes godkendt overdragelsen.

Bernhard Griese er medlem af selskabets bestyrelse og direktion, Karina Harboe Laursen er medlem af selskabets bestyrelse og Vibeke Harboe Malling er gift med Søren Malling, der er medlem af selskabets bestyrelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078