23948sdkhjf

Madværkstedet melder alt udsolgt: 155 stande er revet væk

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Med halvanden måned til messestart kan Madværkstedet melde alt udsolgt. Madværkstedet, der løber af stablen 26.-27. marts, inviterer fødevarebranchen indenfor i Lokomotivværkstedet i København til anden udgave af den populære fagmesse.

- Vi kan i år præsentere 155 unikke udstillere, som alle er klar til at inspirere og danne nye netværk, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne.

God kontakt til branchen
For Arla Foods er der tale om et gensyn med messen. Den danske mejerivirksomhed var blandt deltagerne i 2017, og ifølge Britta Surland, der selv er uddannet kok og desuden ansvarlig for Arla Foods' deltagelse på messer, er Madværkstedet en god mulighed for at komme i dialog med branchens aktører.

- Vi deltager på Foodexpo i Herning i de lige år, og i de ulige år passer Madværkstedet godt ind, når vi skal i kontakt med fagfolk på den anden side af broen. Vi har i år desuden et par nye produktlanceringer, som vi gerne vil fortælle branchen om, siger hun.

Løsning mod spild
Blandt de mange udstillere er der også nye navne i forhold til messen i 2017. Et af dem er Vintage Champagne ApS, som importerer og forhandler champagne til danske kunder - heriblandt restauranter, vinhandlere mv.

- Vi har 150 forskellige champagner i vores sortiment, og messen er for os en god mulighed for at møde nye mennesker i branchen, som alle har interesse for champagne, siger Mikkel Hagerup, direktør i Vintage Champagne ApS.

Det er servering og præsentation af champagne, som vil blive det primære omdrejningspunkt for virksomheden på messen, men de medbringer også en særlig maskine til præservering af åbne champagneflasker. Maskinen er navngivet Le Verre de Vin, på dansk "Vinglasset".

Netop de åbne flasker er årsag til et stort spild og dermed tabt fortjeneste for restauranter mv., fordi champagnen ganske enkelt mister boblerne. Le Verre de Vin skaber et kunstigt tryk i champagneflasken ved hjælp af kuldioxid (CO2). På den måde forbliver den naturlige kuldioxid i champagnen, mens tomrummet i flasken fyldes med den påfyldte kuldioxid. Således sikres den rette boblende oplevelse af champagnen.

- Vi har allerede solgt maskinen til flere restauranter i Danmark, blandt andet Kong Hans og Geranium, og vi tror på, at Madværkstedet er det rette sted til at udbrede kendskabet til Le Verre de Vin, siger Mikkel Hagerup.

Madværkstedet finder sted 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København. Foruden Arla Foods og Vintage Champagne kan de besøgende også se frem til at møde blandt andre Merrild Lavazza, Odense Marcipan, Valsemøllen og Kohberg Bakery Group.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Også Lantmännen Unibake truet med giftbrev

Fransk opkøb sikrer fremgang til Royal Unibrew

Viborg Bryghus klar med store planer

Vil flytte, udvide og hente hele produktionen hjem

Efter mere end 100 butikslukninger: Nu vil Fakta ekspandere igen

Rekordoverskud hos Beck Pack Systems

1

Nyt madlaboratorium skal rekruttere unge til fødevarebranchen

Nyhedsbrev

460 millioner skal få dårlige arbejdsforhold frem i lyset

Online Avis Arkiv

Danske fødevarefirmaer truet med mystisk pulver

I udlandet har madproducenter fået lignende breve

Danish Crown udsat for afpresning med gift

Årets første Samsø-kartofler solgt for 36.000 kroner

Easyfood fortsætter væksten både her og der

Omsætningen nu pænt over de 300 millioner kroner

Coca-Colas salg overrasker

Nu skal man drikke flere øller for at blive fuld

Alkoholstyrken i dansk øl falder – bryggerierne fokuserer på nydelse frem for beruselse

Mad-iværksættere kan vinde penge i Aarhus

Nestlé vokser videre med nye produkter

Coop.dk går i økokrig

Netsupermarked ramt af leverandørkonkurs

Ugens grin: Mindst holdbar til ...

Beiers chokolader hårdt ramt af solen

Landmad.dk får comeback

Toms Gruppen mistede næsten 10 millioner

Sultne kinesere sender slagterier på overarbejde i påsken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Søstjerner kan blive næste ingrediens i fiskeolie-piller

Forkerte kerner endte i hvidkålssalat

Bryghus giver bærproducent store drømme

København lancerer ny, ambitiøs fødevarestrategi

Stryhns debuterer som øko-producent

Kølevirksomhed investerer millioner

Hov - der var gluten i glutenfri fisk

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Sildekrig: Fyn og Bornholm strides om ’Christiansø’

Sushi-kæde lukker for at redde havet

Mayonnaise ramt af skimmelvækst

Økologiske marker fylder snart lige så meget som Fyn

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Flowswitch med 2 måle områder/udgange

Tre temadage på DiaLabXpo

April nyhedsmail fra KE Fibertec

Besøg KNECHT på IFFA hal 8.0 stand F20

Kom nemt igang med Siemens MindSphere

Spændelement for glatte aksler og rør

Kæmpe brandgardin til Svinkløv badehotel

Specialbygget containerbar med tagterrasse til Tivoli København

Rensning af udstyr som forebyggende vedligehold

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

SMC udvider teamet af Key Account Managers

Kom med Siemens på Innovation Tour

Husk at tilmelde dig til teknologimesse i Billund

Velkommen til endnu en GS1 Medlemsdag

Beskyt personale og udstyr

Marechal stiksystem PF-serien til sværindustri

KLA Dynamisk glidestangsvægt

Alflow blandt de mest kreditværdige virksomheder i Danmark

Vi skal lære af hinanden

Gør udviklingen af fødevarer datadreven

Jobopslag: Servicetekniker - Kraner og Løftegrej (Trekantområdet og Østjyll...

Konference i Hydrogenteknologi 7. Wasserstofftag - 2019 Deutsches Centrum f...

RPC Superfos fabrik i Randers fejrer vigtig milepæl

Ringspann® præcision

PL og RAADVAD professional KNIVE flytter sammen

Send til en kollega

0.22