23948sdkhjf

Madværkstedet melder alt udsolgt: 155 stande er revet væk

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Med halvanden måned til messestart kan Madværkstedet melde alt udsolgt. Madværkstedet, der løber af stablen 26.-27. marts, inviterer fødevarebranchen indenfor i Lokomotivværkstedet i København til anden udgave af den populære fagmesse.

- Vi kan i år præsentere 155 unikke udstillere, som alle er klar til at inspirere og danne nye netværk, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne.

God kontakt til branchen
For Arla Foods er der tale om et gensyn med messen. Den danske mejerivirksomhed var blandt deltagerne i 2017, og ifølge Britta Surland, der selv er uddannet kok og desuden ansvarlig for Arla Foods' deltagelse på messer, er Madværkstedet en god mulighed for at komme i dialog med branchens aktører.

- Vi deltager på Foodexpo i Herning i de lige år, og i de ulige år passer Madværkstedet godt ind, når vi skal i kontakt med fagfolk på den anden side af broen. Vi har i år desuden et par nye produktlanceringer, som vi gerne vil fortælle branchen om, siger hun.

Løsning mod spild
Blandt de mange udstillere er der også nye navne i forhold til messen i 2017. Et af dem er Vintage Champagne ApS, som importerer og forhandler champagne til danske kunder - heriblandt restauranter, vinhandlere mv.

- Vi har 150 forskellige champagner i vores sortiment, og messen er for os en god mulighed for at møde nye mennesker i branchen, som alle har interesse for champagne, siger Mikkel Hagerup, direktør i Vintage Champagne ApS.

Det er servering og præsentation af champagne, som vil blive det primære omdrejningspunkt for virksomheden på messen, men de medbringer også en særlig maskine til præservering af åbne champagneflasker. Maskinen er navngivet Le Verre de Vin, på dansk "Vinglasset".

Netop de åbne flasker er årsag til et stort spild og dermed tabt fortjeneste for restauranter mv., fordi champagnen ganske enkelt mister boblerne. Le Verre de Vin skaber et kunstigt tryk i champagneflasken ved hjælp af kuldioxid (CO2). På den måde forbliver den naturlige kuldioxid i champagnen, mens tomrummet i flasken fyldes med den påfyldte kuldioxid. Således sikres den rette boblende oplevelse af champagnen.

- Vi har allerede solgt maskinen til flere restauranter i Danmark, blandt andet Kong Hans og Geranium, og vi tror på, at Madværkstedet er det rette sted til at udbrede kendskabet til Le Verre de Vin, siger Mikkel Hagerup.

Madværkstedet finder sted 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København. Foruden Arla Foods og Vintage Champagne kan de besøgende også se frem til at møde blandt andre Merrild Lavazza, Odense Marcipan, Valsemøllen og Kohberg Bakery Group.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vestfyen siger farvel til direktør

Poul Mark stopper efter gensidig overenskomst som administrerende direktør for bryggeriet efter 16 år på posten

Nu er der ryddet op hos sjællandsk producent af ingefærshots

Michelin: Her er alle Michelinstjernerne

Så meget betyder Michelinstjernerne for producenter

Det nye Noma fik to Michelinstjerner

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Nyhedsbrev

Frellsen tilbage på det sjove chokoladespor

Familievirksomheden fordoblede sit overskud

Online Avis Arkiv

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Aarhus gør klar til michelinbrag

Restaurationsbranchen vokser fortsat i hele landet

Ugens grin: En hest efter whiskey

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

- Michelins stjerner på vej til hele Danmark

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

1

De laver vand om til vegansk ost

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Tican vil hyre 50 ekstra medarbejdere

Flere grise og mere afsætning i Asien

Nestlé omsatte for 600 milliarder i 2018

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

300 nye produkter på Lidls hylder

Tefcold: Vi er totalt ukendte i Danmark

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Danmark er verdensmestre i forbrug af økologisk mad

Danmark udbygger sit forspring som landet med størst økologisk markedsandel, viser nye globale økotal

Kampen om højtuddannede tager til

Verden er vild med dansk økologi

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Small Batch Brewery bliver større

Danmark får et feta-rap over nallerne

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mød Bjarne Bauer – det seneste skud på IPW-stammen

Attraktive pakker til fisk og skaldyr

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

160.000 kubikmeter ren luft i timen….

Format skift - Nemt, hurtigt og sikkert!

Mange muligheder med tekstilkanaler

VIFU tager til USA - vil du med?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Professionelle PoE kameraer med IR

Lenze viser intelligente automationsløsninger til intralogistik på LogiMAT 2019

Egatec A/S introducerer markedets første industrielle exoskeleton

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Selvhjælp til din GS1-faktura?

Nyeste hovedlinjefilter fra SMC giver høj filtrering og er samtidigt en ægte vandudskiller

3D-LiDAR-sensor til mobile arbejdsmaskiner

"Energi kontrol med maksimal nøjagtighed"

DOW webinar - Torsdag den 21. februar 2019 kl. 15-16

Innoterm A/S udvider direktionen

Pop-Up væg (tekstil)

Extramultus - elastiske bånd til fødevareindustrien

GRATIS Lekang Filtersystem (LFS) kursus

SMC udvider staben af salgsingeniører igen

Er du vores nye kollega? Tick Cad søger inventor ekvilibrist

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.276