23948sdkhjf

Scandic indgår nyt convenience-samarbejde

Gæster på Scandics 26 hoteller over hele Danmark får nu tilbudt et nyt udvalg af sandwich, wraps og salater i alle hotelkædens shops.

Scandic har indgået et samarbejde med Cofoco, der skal bidrage med yderligere værdi til Scandics shopkoncept, hvor gæster eksempelvis også kan finde konfekture, drikkevarer og Non Food.

- Vi er rigtig glade for vores nye samarbejde med Scandic. Fremover vil gæsterne på Scandics danske hoteller have mulighed for at finde et bredt udsnit af vores indbydende sandwich, wraps og salater, når den lille sult melder sig. Vi har allerede haft stor succes med vores produkter igennem andre samarbejder, hvorfor vi også har store forventninger her, siger August Lund, medejer af Cofoco.

For nylig indgik Scandic også en ny, udvidet aftale med Royal Unibrew. Aftalen omfatter leverance af øl og cider, samarbejde om træning og uddannelse af Scandics medarbejdere samt muligheden for at invitere for eksempel lokale mikrobryggere til at levere ny og spændende specialøl til Scandics restauranter og barer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078