23948sdkhjf

De laver vand om til vegansk ost

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Folkene bag Cheese It Yourself har vundet tre priser

På Danmarks Tekniske Universitet har fire fødevareteknologistuderende nu vundet tre priser for deres gør-det-selv-produkt, der forvandler kikærtevand til vegansk ost.

Det fortæller dtu.dk.

Ved hjælp af en blanding af plantebaserede ingredienser kan det innovative produkt forvandle vandet fra en dåse kikærter til en skærefast vegansk ost.

Senest har holdet fået topplacering i GreenTech-kategorien ved innovationskonkurrencen Venture Cup, hvor universitetsstuderende fra hele Danmark dyster om, hvem der har den mest nyskabende idé.

De fire studerende bag produktet har ifølge dtu.dk lavet startup-virksomheden Cheese It Yourself og arbejder på at gøre deres idé markedsklar, inden de bliver kandidater til sommer.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Ny sukkerboss i Nakskov

Ugens grin: Når politik bliver et eventyr

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Plus Pack stak af med prestigefyldt plastpris

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Hæder til frosne pølser i frysetunneller

Nyhedsbrev

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Online Avis Arkiv

90.000 virksomheder risikerer tvangsopløsning

Sukkerafgifter nedtoner optimismen hos juiceproducent

Postejer og pålægssalater til socialt udsatte

Bryggeri indgår bæredygtigt samarbejde med overfladebehandler

Midtjysk frugtgrossist konkurs

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danish Crown trodser lavere priser og holder overskud

Opkøb og tiltagende kinesisk eksport har hjulpet Danish Crown til status quo i første halvår trods prisfald

Just-Eat går 12 millioner kroner frem

Intech International tredobler overskuddet

1

Schulstads lastbiler lister sig gennem natten

Burger King lancerer helt ny type kødfri burger i Sverige

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Reddet fra konkurs: Nu er der nyt navn og nye kaffemarker

Millioner til proteiner og invasive søstjerner

Kageglade danskere trækker Lagekagehuset over milliarden

Rekordmange tilmeldte til Sol over Gudhjem

Chokoladefabrik blev narret af internetsvindler

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

460 millioner skal få dårlige arbejdsforhold frem i lyset

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi holder dine processer kørende

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

Nye krav til måling af luftforurening på vej

Thybotech ApS har været på kursus ved DICKOW Pumpen i Waldkraiburg ved München i sidste uge.

HF indgår partnerskab

Hvorfor skal man bruge en luftdyse, når man blæser med trykluft?

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Automationsbranchen samles igen i Odense

Massetilpasning: Derfor er det fremtiden

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

Lars Lauridsen glæder sig over flot årsregnskab

“Sammen opnår vi topresultater”

Ny kran? Denne kunde fik en budgetpris på under 24 timer!

➡️ Vidste du at...

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Automationsbranchen samles igen i Odense

5 fordele ved at sætte en frekvensomformer på din el-motor! maj 2019

Mød Gibotech på Ligna 27.-31. Maj

Lenze er en af flere udstillere hos Egatec, der fredag den 7. juni 2019 inv...

Ny brugervenlig Festo-software sikrer hurtig idriftsættelse af elektriske k...

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.18