23948sdkhjf

De laver vand om til vegansk ost

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Folkene bag Cheese It Yourself har vundet tre priser

På Danmarks Tekniske Universitet har fire fødevareteknologistuderende nu vundet tre priser for deres gør-det-selv-produkt, der forvandler kikærtevand til vegansk ost.

Det fortæller dtu.dk.

Ved hjælp af en blanding af plantebaserede ingredienser kan det innovative produkt forvandle vandet fra en dåse kikærter til en skærefast vegansk ost.

Senest har holdet fået topplacering i GreenTech-kategorien ved innovationskonkurrencen Venture Cup, hvor universitetsstuderende fra hele Danmark dyster om, hvem der har den mest nyskabende idé.

De fire studerende bag produktet har ifølge dtu.dk lavet startup-virksomheden Cheese It Yourself og arbejder på at gøre deres idé markedsklar, inden de bliver kandidater til sommer.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Ny Kohberg-direktør lover hurtige sorte tal

Kigger på sortiment, produktion og logistik

Legesyge ølfolk bag Årets danske Ølnyhed

Delika ramt af metal i kylling

Coop leder igen efter de bedste lokale varer

Ugens grin: Forvirret lærling

200 mejerifolk vil opdateres på ny forskning

Nyhedsbrev

Sådan overlever fødevarebranchen med bæredygtighed

Man er nødt til at tro på det, fastslog en stribe fødevarefolk

Online Avis Arkiv

Kæmpekoncern vil have fat i danske veganere

Solstrålehistorie: Hun har reddet ny emballagekomet

Årets Food Innovator Award gik til kvinden bag bæredygtig omlægning

Stigende råvarepriser gør ondt på fiskefabrik

Fagfolk deler viden ud om sunde fødevarer

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Mange flere vil være kokke eller tjenere

- Jeg kniber mig selv i armen, siger direktør

Laksefabrik med nyt millionoverskud

Her brygger de en hyldest til Jan Mølby

Anklager kræver milliardbøde til Carlsberg i tysk kartelsag

Cateringbranchen opruster med ny forening

Naturli' Foods vil indtage USA

Satser på at sælge over en million produkter det første år

Fødevarevirksomheder går i kamp for bæredygtighed

Dansk ølrekord med røde myrer og lyserøde prutter

Sidste år kom 1.825 nye øl på markedet

1

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Vingård klar med nyt madmarked

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Ægtepar tjener millioner på Aarhus Street Food

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Ny fabrik: Aller Aqua vil bruge 100 millioner kroner

En times Schulstad-produktion ramt af mug

Arla vil igen lancere 15 nye økoprodukter

Sådan skal dansk gastronomi styrkes

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Arla klar med klimaplan, der omfatter 70 mejerier

Frilandsmedister ramt af salmonella

Kassen tom i konkursramt tyggegummifirma

Sjællandsk bryghus på kanten af konkurs

Korrosion: Leverpostej kaldt tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Saint-Gobain bidrager til Swecos DGNB guld-certificering

Hvordan går leverandørstyring og bæredygtighed hånd i hånd?

Wila A/S ansætter save- og lagermedarbejder

Gratis download af e-paper: Den adaptive maskine

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Guldpakken - Messeudstyr

Enkel integration af små nyttige tools i din Siemens HMI-konfiguration

Ara-el præsentere F400 væg monteret stikkontakt til tunnel ventilatorer

RASCH forhandles af Salicath ApS

KE Fibertec vinder UdviklingVejens Erhvervspris 2019

Ny autoriseret distributør for Ingersoll Rand i Danmark

PRO-CONSULT skaffer direkte erstatning for udgået Ring luftblæseren

Spar på vandet

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Der er fuld gang i den på vores stand på Transport 2019!

Reparation og Service af transmissioner, pumper og procesudstyr

Hvad kan vi gøre for dig ?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Sølvpakken - Messeudstyr

40 udstillere på Automationsdag'19

Siemens: Motorgear med reluktansmotor, bedre end IE4

Controlflex Kobling

Ostevender anlæg med TriVision overvågning

Skal 2019 være forandringens år?

Send til en kollega

0.218