23948sdkhjf

Bodylab-stifter skiftet ud som direktør

Nordmand skal gøre Hadsund-firmaet til en international fødevarevirksomhed
Hadsund-virksomheden Bodylab, der har skabt en millionsucces med produktion af kosttilskud og berigede fødevarer, har fået ny direktør:

Virksomhedens stifter, Rasmus Thorup Andersen, solgte i sommeren 2018 Bodylab til den norske fødevareinvestor Scandza for et formodet trecifret millionbeløb, og det blev dengang aftalt, at han indtil videre fortsatte som direktør. Nu har Scandza ansat nordmanden Kenneth Halvorsen som hans afløser.

Kenneth Halvorsen har ifølge en pressemeddelelse fra Bodylab "stor erfaring med fødevarebranchen i Norden". Han kommer fra en stilling som salgschef hos Bonaventura Scandza, der er Norges største distributør af mærkevarer til dagligvarehandelen. Tidligere har han blandt andet været butikschef i en Meny-butik og regionschef hos sukker- og nøddeleverandøren Brynild Gruppen.

Ifølge Scandza skal den nye direktør gøre Bodylab til en international fødevarevirksomhed - i første omgang i Norden og senere på markeder i Kina og Mellemøsten. Det er en ekspansion, der har været undervejs gennem flere år.

Finjusteret
- Vi har i Scandza muligheder for at skabe en synergi mellem vores virksomheder, så vi kan nå de samme resultater i Norge og Sverige som Bodylab har opnået i Danmark. Vi forventer at kunne fordoble omsætningen via opjustering af distribution, e-handel og samarbejde med detailledet i løbet af få år, siger Kenneth Halvorsen.

Han vil blandt andet fokusere på sponsorater og sociale medier for at få opbygget Bodylab-brandet i Norden blandt forbrugere af proteinberigede fødevarer.

- Dernæst skal vi satse endnu mere på fjernmarkederne. Bodylab har allerede en stor eksport til Kina og Mellemøsten. Vores unikke markedsposition er, at vi har udviklet alle vores produkter selv. Alle smagsvarianter er finjusteret til deres marked, og det betyder, at vi relativt enkelt kan justere vores produkter på andre markeder, fortæller den nye direktør.

Stifter Rasmus Thorup Andersen fortsætter i virksomheden, men vil fremover beskæftige sig med sine kernekompetencer inden for blandt andet markedsføring og forretningsudvikling.

- Jeg kan igen koncentrere mig om de ting jeg er bedst til inden for udvikling af produkter og e-handel, og det ser jeg meget frem til. Derfor er jeg glad for, at vi har fundet en meget kompetent leder i form af Kenneth, som skal overtage min rolle. Og vi får i høj grad brug for Kenneths evner til bredt at lede og strukturere virksomheden med den fart, som vi skal have på de næste to-tre år, når vi skal fordoble eller tredoble virksomhedens omsætning, siger Rasmus Thorup Andersen.

Bodylab havde i 2017 en omsætning på omkring 140 millioner kroner og et driftsoverskud på cirka ni millioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078