23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Familie åbner nyt bryghus

Rykker ud af kælderen, hvor det hele begyndte

Efter nogle år med ølbrygning på hobbyplan i en kælder i Søllested etablerede den lollandske familie Juel i 2017 bryggeriet Juels Bryg - og nu er familien klar til at tage det næste skridt:

Lørdag 2. marts åbner Juels Bryg et nyt bryghus nord for Nakskov.

Det skriver folketidende.dk.

Forhistorien er, at den elektrikeruddannede Jesper Juel Saxfjed gik i gang med en mindre produktion af øl hjemme i Søllested. Han fik sin far, Henning Juel, med i projektet, og siden er også mor Anni og søster Mette blevet involveret. Sidstnævnte tager sig af markedsføringen af de nu mere end 10 forskellige øl.

I 2018 producerede og solgte Juels Bryg cirka 3.000 liter øl - eller 6.000 flasker med en halv liter i hver. Målet er at nå op på cirka 150.000 øl om året i 2023, nævner Folketidende. Aftagerne vil familien Juel finde hos kæder, specialbutikker og ikke mindst restauranter og caféer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|