23948sdkhjf

Easyfood sender produktion tilbage til Danmark

Krav om høj udviklingshastighed og radikal innovation får fødevareproducenten til at placere ny produktion ved domicilet i Kolding frem for Polen.
Fødevareproducenten Easyfood kan konstatere, at innovation og produktudvikling sker i et højere tempo i Danmark end i de lande, hvortil virksomheden har outsourcet en del af sin produktion.

- En virksomhed, som vores, er stærkt afhængig af hurtig innovation, der tager afsæt i forbrugernes behov. At konkurrere på pris skal vi afholde os fra. Det er der så mange andre, der gør inden for fødevarebranchen, men der er knap så mange, som konkurrerer på kloge produkter, siger adm. direktør i Flemming Paasch til Børsen.

Medarbejderne bidrager i udviklingsfasen
Easyfood var blandt de første virksomheder, der for ca. 10 år siden flyttede produktionen til lavprislande. Derfor blev det taget for givet, at flere nye kager skulle produceres hos en samarbejdspartner i Polen. Beslutningen blev dog ændret, og produktionen i stedet placeret i Kolding.

Som forklaring peger Flemming Paasch på kulturen på det danske arbejdsmarked. Den enkelte medarbejder er ganske enkelt mere villig til at komme med input til produktudvikling, hvilket giver et højere innovations- og udviklingstempo.

- Vores store styrke er hele tiden at kunne forny vores produkter, så de er bedre end de bestående udbud på markedet. Det kræver et enormt fokus på radikal innovation, og de kompetencer er endnu ikke helt til stede, når vi får produceret i udlandet, slutter direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094