23948sdkhjf

Han tjener penge på både seafood, brød, is, vin og kaviar

Kerteminde-virksomheden Butler's Choice, der importerer delikatesser og står bag relanceringen af den landskendte trolde-is Krølle Bølle, kom ud af 2018 med et overskud på godt 630.000 kroner før skat. Året før var der et plus på 601.000 kroner.

Ud over isene, som Butler's Choice får produceret hos Skee Is på Sjælland, koncentrerer indehaver Jacob Stokkebye sig i dén virksomhed især om seafood og brød, som han importerer fra blandt andet Grønland, USA, Indien, Vietnam og Italien.

Jacob Stokkebye ejer også Butler's Choice International, der sidste år formåede at tjene knap 38.000 kroner efter et underskud på 77.000 året før. Butler's Choice International står ifølge fyens.dk for aflønning af virksomhedens ansatte i Indien og Vietnam, hvor der er tilsammen fem ansatte.

Sammen med sin kone driver Jacob Stokkebye desuden By Stokkebye, der producerer vin og handler med kaviar. Dér har han også har kunnet notere sig et overskud i 2018 - det blev på 10.783 kroner før skat.

- Det er vi ret stolte af i et år, hvor vi har foretaget store investeringer. Men vi har fordoblet omsætningen fra 2017 til 2018, og når dette års regnskab kommer, vil vi have fordoblet igen, siger han til fyens,dk.

Han vil ikke ud med omsætningens størrelse, men af regnskabet fremgår det, at der er aktiver i selskabet for 6,5 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095