Nu får Krølle Bølle-is for alvor comeback på Bornholm

Øens første deciderede Krølle Bølle-ishus åbner i morgen

Efter i juni sidste år at have relanceret det ikoniske ismærke Krølle Bølle er handelsvirksomheden Butler's Choice nu klar til for alvor at indtage det bornholmske ismarked.

I morgen, torsdag, åbner Ekkodalshuset i Aakirkeby som den første iskiosk på Bornholm som et decideret Krølle Bølle-ishus - og flere er på vej. Målsætningen er op til 15 Krølle Bølle-ishuse over hele Bornholm, oplyser indehaveren af Butler's Choice, Jacob Stokkebye.

Den økologiske Krølle Bølle-is er lavet af frisk, dansk jerseymælk og jerseyfløde – helt uden tilsætningsstoffer – hos Skee Is på Sjælland, da det ikke har været muligt at producere den på Bornholm. Isen sælges i fem smagsvarianter: Jordbær, chokolade, hyldeblomst, blåbær og vanilje.

- Vi har i vores fem år som ejere af Ekkodalshuset dagligt oplevet gæster, som efterspørger Krølle Bølle-isen. Derfor var det naturligt at blive solskinøens første Krølle Bølle-ishus og dermed bidrage til at genoplive historien, siger ejeren af Ekkodalshuset, Christian Froberg Dahl,

Havde givet op
Jacob Stokkebye købte rettighederne til at bruge Krølle Bølle-navnet på is i 2013, men efter tre års forsøg på at få projektet på skinner gav han op, fordi han ikke kunne finde en bornholmsk producent til at fremstille isen. Derfor gik han i begyndelsen af 2016 til indehaveren af Krølle Bølle-rettighederne, Ole Mahler, og solgte rettighederne tilbage.

Læs også: - Krølle Bølle får folk til at smile

Men efter at være kommet frem til, at det alligevel ikke var bydende nødvendigt at få Krølle Bølle fremstillet på isens oprindelige hjem-ø gav Jacob Stokkebye det et skud mere og købte rettighederne igen sidste år.

Læs også: Nu får Krølle Bølle alligevel comeback

Det var Ole Mahlers far, der i 1940'erne skabte trolden Krølle Bølle, som blev Bornholms nationaltrold via blandt andet bøger, nøgleringe, kaffekrus, postkort og ikke mindst is.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Konkursramt slagteri har fået en afløser

Danskerne køber dyrevelfærd som aldrig før

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

1

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden har bedt Hanegal om at producere

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Morgenseminar om 3D scanning

Laser kapacitet!

Denne vil du ikke røre med en ildtang...

Ny webshop med frysetørrede ingredienser

Det kan du også med tekstil

Ny hjemmeside: bralo.dk

Se hvem der også bruger løfteåg fra Fyns Kran Udstyr A/S

Sikkerhedstrædemåtten PSENmat kombinerer sikker arealovervågning med maskinbetjening

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

X-TEND® wirenet forener sikkerhed med tidløst design

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvilken automationstopology har du brug for? Lenze tilbyder det hele

Verdens mest miljørigtige alkaline batteri (produceret af 75% genbrugsmateriale) nu også i Danmark.

Enhver håndværkers drømme-skuffedarium

Gode nyheder

Niveaumåling i tanke - alsidig niveausensor erstatter 5 sensorer

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger...

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Send til en kollega

0.225