23948sdkhjf

Nu får Krølle Bølle-is for alvor comeback på Bornholm

Øens første deciderede Krølle Bølle-ishus åbner i morgen

Efter i juni sidste år at have relanceret det ikoniske ismærke Krølle Bølle er handelsvirksomheden Butler's Choice nu klar til for alvor at indtage det bornholmske ismarked.

I morgen, torsdag, åbner Ekkodalshuset i Aakirkeby som den første iskiosk på Bornholm som et decideret Krølle Bølle-ishus - og flere er på vej. Målsætningen er op til 15 Krølle Bølle-ishuse over hele Bornholm, oplyser indehaveren af Butler's Choice, Jacob Stokkebye.

Den økologiske Krølle Bølle-is er lavet af frisk, dansk jerseymælk og jerseyfløde – helt uden tilsætningsstoffer – hos Skee Is på Sjælland, da det ikke har været muligt at producere den på Bornholm. Isen sælges i fem smagsvarianter: Jordbær, chokolade, hyldeblomst, blåbær og vanilje.

- Vi har i vores fem år som ejere af Ekkodalshuset dagligt oplevet gæster, som efterspørger Krølle Bølle-isen. Derfor var det naturligt at blive solskinøens første Krølle Bølle-ishus og dermed bidrage til at genoplive historien, siger ejeren af Ekkodalshuset, Christian Froberg Dahl,

Havde givet op
Jacob Stokkebye købte rettighederne til at bruge Krølle Bølle-navnet på is i 2013, men efter tre års forsøg på at få projektet på skinner gav han op, fordi han ikke kunne finde en bornholmsk producent til at fremstille isen. Derfor gik han i begyndelsen af 2016 til indehaveren af Krølle Bølle-rettighederne, Ole Mahler, og solgte rettighederne tilbage.

Læs også: Nyborg Fængsel har succes med sin flødeis

Men efter at være kommet frem til, at det alligevel ikke var bydende nødvendigt at få Krølle Bølle fremstillet på isens oprindelige hjem-ø gav Jacob Stokkebye det et skud mere og købte rettighederne igen sidste år.

Læs også: - Krølle Bølle får folk til at smile

Det var Ole Mahlers far, der i 1940'erne skabte trolden Krølle Bølle, som blev Bornholms nationaltrold via blandt andet bøger, nøgleringe, kaffekrus, postkort og ikke mindst is.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Nyhedsbrev

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Online Avis Arkiv

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

Send til en kollega

0.252