23948sdkhjf

Brudt aftale med til at give nyt millionminus hos Seimei

Selv om han på få år har tabt over 40 millioner kroner på sit juicefirma med navnet Seimei, er den danske iværksætter Allan Feldt optimist.

Allan Feldt, der blev mangemillionær på at stifte og siden sælge kildevandsfirmaet Aqua d’Or, måtte alene sidste år se Seimei præstere et underskud på 11,5 millioner kroner. Det skriver Finans, som nævner, at det er 14. år i træk med underskud hos Seimei.

Alene de seneste to år er minusset tilsammen løbet op i mere end 28 millioner kroner.

Alligevel er Allan Feldt altså fortsat optimist.

- Vi har i 2018 haft stor fokus på yderligere at trimme produktion og drift i selskabet. Det har medført nogle ekstraordinære engangsomkostninger. Hertil skal tilføjes, at der ekstraordinært er kasseret råvarer for et millionbeløb, da en stor dansk detailkunde ikke opfyldte en indgået aftale, skriver Seimei i regnskabet.

Ledelsen nævner, at der var indkøbt danske, økologiske råvarer med forholdsvis kort holdbarhed direkte fra avlere. De råvarer måtte kasseres, og beløbet afskrives.

- Vi har valgt ikke at lægge sag an mod kunden, men i stedet set fremad i kunderelationen og positivt udbygget samhandlen med samme kunde, og dermed indhenter vi det tabte, fremgår det også af ledelsens bemærkninger.

- I 2019 forventer vi yderligere fremgang i både omsætning såvel som på resultat før skat, hvilket årets start også allerede har vist, konstaterer Allan Feldt i regnskabet.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095