23948sdkhjf

- Jeg vidste heller intet om at lave øl

Den nordjyske ølbrygger Claus Søgaard, der nu også har etableret et destilleri på sit bryghus i Aalborg, erkender blankt, at han ikke er hverken whisky- eller ginekspert.

- Da jeg begyndte at brygge øl, vidste jeg da heller ikke hvad forskellen er på undergæret og overgæret øl. Jeg gik bare i gang, og det er noget af det samme med destilleriet, konstaterer han.

Læs også: - Whiskey-boomet er helt vildt

Helt på bar bund er han dog ikke. Søgaards Destilleri har hyret en engelsk destillatør, Jack Chatwin, til at stå i spidsen for produktionen, og englænderen lader i høj grad til at kunne sit kram. I hvert fald fortæller Claus Søgaard, at destilleriet for nogle uger siden havde besøg af et par eksperter fra den skotske producent af de berømte whiskymærker Highland Park og Macallan - og at de var imponerede.

- De sagde, at de har smagt rigtig meget whisky, og at vores var langt over, hvad de havde forventet, nævner Claus Søgaard.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078