23948sdkhjf

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Københavns Universitet råder over landets største forskningsmiljø inden for fødevarer, og det introducerer nu en ny, årlig fødevarekonference, Food Day.

Food Day 2019 bliver holdt 28. august, og dagen byder på en række talere fra ind- og udland under temaet "Fremtidens bæredygtige og sunde fødevarer".

Det oplyser universitetet i en pressemeddelelse.

Den danske fødevareindustri peger i rapporten "Fødevareinnovation i verdensklasse frem mod 2030" på en række områder, hvor der er behov for forskning og innovation. Og på Food Day 2019 vil 18 forskere fra Københavns Universitet give deres bud på ny forskning og udvikling, som får betydning for fødevare- og biotekindustrierne i forhold til tre af rapportens områder:

- Fødevareproduktion via cirkulær økonomi
- Fødevaredesign - fra molekylær interaktion til fantastisk spisekvalitet
- Fødevarer og måltider, der bidrager til sundhed og velvære

Derudover giver en række store virksomheder og forskningsinstitutioner deres bud på bæredygtighed i fremtidens fødevareproduktion. Blandt talerne er innovationschef i IBM Anders Quitza, der taler om, hvordan IBM vil forandre fem ting i fødevaresektoren på fem år, og CEO Brian Thomsen fra Dansk Akvakultur, der fortæller om mulighederne for at udnytte akvakultur og blå proteinkilder i fødevareproduktionen.

Deltagelse i Food Day 2019 kræver tilmelding, og der er et begrænset antal pladser. Tilmelding skal ske senest 21. august via dette link: ][address]https://www.science.ku.dk/english/external-relations/food-industry-day/[/address][name]Food Day 2019[/name][/url]


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094