23948sdkhjf

Fødevarebranchen hædrer Vestas-kantine

Vestas er eksponent for vedvarende energi og bæredygtighed i mere end én forstand. Kantinen hos Vestas Technology, R&D hædres med Dansk FødevareForums Kvalitets- og Innovationspris 2011.
Når brugere af Vestas’ kantine i Aarhus bydes velkommen sker det med ordene ”Velkommen til stedet, hvor vi leverer energi”.

Kantinen serverer hjemmelavede retter, lavet fra bunden af fortrinsvist lokale og økologiske produkter. Kantinen ledes af Kristina Kristensen, der står bag et hold af kompetente medarbejdere, der bl.a. tæller kokke, slagtere og bagere. Kantinen er et eksempel på, hvordan en kompromisløs jagt på den gode kvalitet lønner sig i form af innovative løsninger og tilfredse medarbejdere. Derfor modtog Vestas tirsdag den prestigefyldte pris.

Sundhed, økologi og oplevelse i kantinen
Formand for Dansk Fødevare Forum, René Logie Damkjer fremhævede i sin motivation for prisen, hvor vigtigt engagement og vilje er for at opnå det unikke:

- Det letteste for en kantine er at flyde med strømmen og tilbyde retter, der normalt hitter i en kantine og er nemme at lave til mange. Kristina har med stort gå-på-mod brudt med konventionerne for kantinedrift. Hun insisterer på at kende indholdet af alle de produkter kantinen serverer og erklærer åbent at kantinen er den, der ved mest om god, sund og varieret kostsammensætning, sagde René L. Damkjer og fortsætter:

- Vi belønner med prisen den vedvarende og kompromisløse indsats for at servere sund og indbydende mad, ikke kun i kantinen, men også som mødeforplejning og take-away.

Det var en overrasket og stolt kantineleder, der modtog prisen.

- Jeg er beæret over at modtage dette kæmpe skulderklap for vores mission med at udvikle og producere optimalt brændstof til Vestas’ gæster, medarbejdere og deres familier, sagde Kristina Kristensen i sin takketale. Og hun fortsatte med en ros til teamet:

-Jeg er stolt af mit team, som aldrig stopper med at udvikle og prioritere til fordel for sundhed, økologi, sæson, oplevelser, videndeling og uddannelse af fremtidens mad-håndværkere.

FAKTA om Dansk FødevareForums Kvalitets- og Innovationspris
Formålet med prisen er at skærpe opmærksomheden omkring dansk fødevareindustri i bred forstand samt påskønne virksomheder, der på en exceptionel måde har udvist innovation og kvalitet. Der kan ikke ansøges om prisen, kandidater indstilles af Dansk FødevareForums medlemmer og udpeges af en dommerkomité ledet af Dansk FødevareForums formand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11