23948sdkhjf

Seimei lancerer "verdens reneste øko-sodavand"

Blandt de mange danske deltagere på årets Anuga-messe i Køln fra lørdag er Nakskov-virksomheden Seimei, som er mere spændt end normalt før en fødevaremesse.

Indehaver Allan Feldt er således med på messen for internationalt at lancere det, han kalder "verdens reneste og bedste økologiske sodavand".

Produktet, der er en del af Seimeis Wish-brand, bliver præsenteret på en fællesstand fra Food From Denmark.

- Da vi etablerede Wish-juicefabrikken i 2016 var drømmen også at fremstille sodaprodukter med kulsyre, og derfor indkøbte vi samtidig en tapperikolonne, der kunne aftappe friskmostet juice mixet med vand og kulsyre.

Læs også: Sodavandsiværksætter starter 2020 med nye kunder

- Vi begyndte med juicen og øvede os på at blive dygtige til disse produkter og vandt også en stor kontrakt med SAS, der nu har kørt i to år. Og nu har vi så udviklet de første fire nye craft sodas med friskmostet, økologisk juice og intet andet tilsat end vand og kulsyre, fortæller Allan Feldt.

- Det er en drøm, der nu er gået i opfyldelse for hele virksomheden - og alle, der smager og oplever dem, er dybt imponeret og helt vilde med konceptet og ikke mindst smagen og teksturen, tilføjer han.

Tomme ord?
Sodavandene fra Wish er fremstillet af koldpressede, økologiske frugter og bær, og de har intet tilsat sukker, ingen sødemidler, intet ascorbinsyre og ingen koncentrater, smagsstoffer eller flavours, påpeger Allan Feldt. Han fremhæver også, at alt bliver produceret ved hjælp fra sol- og vindenergi, og at det primært er flygtninge og socialt udsatte i Nakskov, der arbejder hos Seimei.

- Det bliver sjovt at følge og opleve, hvor mange danske kæder og kunder vi får. De har jo ofte ledelser, der går og "råber højt” op om, hvor meget netop de selv går op i både miljøet og CSR. Så det bliver spændende at se, om det er tomme ord og marketing, eller om de også rent faktisk mener det, for der findes intet alternativ til disse sodavand.

Læs også: Seimei fortsætter sit indtog i detailkæderne

- Kvalitet og hensynet til både mennesker og miljø koster mere end en kunstig og unaturlig industrisodavand, fastslår Allan Feldt.

Den nye sodavandslinje fås i første omgang i fire varianter i glasflasker med alu-skruelåg.

Ifølge Allan Feldt har Seimei indtil nu i år tredoblet sin omsætning i forhold til 2018.

- Vi forventer ikke at komme igennem 2019 med et positivt resultat - men dog næsten. Vi har endnu en gang udvist mod og tålmodighed med vores virksomhed og vi fortjener nærmest en medalje for at blive ved med at tro på konceptet og dermed fortsat investere millioner af kroner i disse lollandske arbejdspladser.

- Vi er endnu ikke i mål, men vi nærmer os med hastige skridt, og om 24 måneder er hele vores produktionsapparat nedskrevet til nul. Da vi ikke har stor ekstern gæld, ser vi stadigvæk meget lyst på fremtiden, fortæller han.


Mere om: Seimei
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen

Dan Duck vil sende millionregning til Fødevarestyrelsen

Sukkergigant vil lave grøn gas

Wittrup Seafood regner med at hyre 30 nye medarbejdere

Kødekspert havde veganerplan i skuffen i årevis

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Nyhedsbrev

15.341 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Presset kødselskab fordoblede overskuddet

Online Avis Arkiv

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

100 nye danske bryggerier på 10 år

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Nedslidt og beskidt fiskefabrik straffet med bøde

Efter 140 år: Emballageproducent skifter navn

Ny medejer hos Ærø Whisky

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

3

Andefejl: Fødevarestyrelsen lægger sig fladt ned

Suvit: Vi vokser måske lige hurtigt nok

Kødkomet tredobler overskuddet i dugfrisk regnskab

Danish Crown stikker helt af fra konkurrenterne

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

180 syge efter at have spist nytårsøsters

Nøddeekspert skal undersøge tonsvis af stjålne varer

Kødsuccesen Suvit stormer frem - åbner linje nummer tre

Fætre laver plantefars i Viborg

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Medejer købt ud af madservicefirma

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Burger King tester alternativ til svinekød

Ung æggesælger flerdobler salget efter sur smiley

Fødevarebranchens brikker er blevet allemandseje

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mikroplast florerer på den jyske vestkyst

Guide til den perfekte lagerløsning

Du opnår en flydende produktion, når dine varer bor hos os!

Servicetekniker – til ventilationsvirksomhed i vækst

VIDEO: Bang & Olufsen tager dig med bag facaden

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

HMI capacitive touch - Rustfri stål front

Programmérbar LED strip

Digitaliser din mobile medarbejdere med Solutionweb Apps

Kom til Robottræf CPH d. 30. januar

Kursus: Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Tilfør stoflighed til dit akustiske design

Eksporterer du fødevarer til USA? Lever du op til kravene?

Større valgfrihed med PEEK i 1000 mm bredde

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

OLE GULAGER - 25 år hos Vestjysk Rustfri Montage i Varde

Indv. faldsikringssæt øger sikkerheden hos montageteam

Modtager du vores nyhedsbrev?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Revit - i Odense

European Energy Insurance skifter navn til Aventia Energy

Hvordan måler man UV/UV-LED? - Deltag på træningskursus

Det her bruger din headhunter sin tid på

Leverandøraudits, procesoptimering & samarbejdsudvikling

Send til en kollega

0.14