23948sdkhjf

- Jeg står her af egen fri vilje

Osteekspert fra Taulov gav masser af smagsprøver og gode råd i Herning

Efter næsten 40 år i mejeribranchen har han mere end almindeligt styr på ost - og det fik Leo Bødker fra Arlas ostemejeri i Taulov igen mulighed for at bevise, da han i denne uge var officiel produktekspert på International Food Contest i Hernings messehaller.

I Hal D, hvor hundredevis af oste var sat frem til fri afbenyttelse, stod Leo Bødker i sin produktekspert-T-shirt og gav gode råd og vejledning til alle, der havde noget at spørge om i området for blandt andet specialoste.

Han arbejder i pakkeriet i Taulov, men har i allerhøjeste grad en faglig viden at byde på, da han er uddannet både kok, mejerist og mejeritekniker.

- Folk spørger om alt muligt. Hvor laves den? Hvad er det for en type? Hvad kan den bruges til? Kan man putte den på en pizza?

- Jeg kan jo ikke svare på alt. Hvis de for eksempel spørger om en fedtprocent, skal jeg nogle gange lige hen og læse lidt, og så kan jeg snakke mig ud af det, fortalte Leo Bødker til Food Supply på messens sidste dag i går.

Vesterhavsosten helt væk
Da var han for længst løbet tør for nogle af de mest populære oste - ikke mindst Thises Vesterhavsost, som var væk allerede i løbet af onsdagen.

- Mejerierne sender kun et vist antal kilo af hver ost, for det koster jo. Alene fra Taulov Mejeri har vi i år sendt cirka et ton i alt, oplyste osteeksperten.

I år var sjette år, han var med på den inderste side af ostebordet, men han er gennem cirka 30 år kommet på udstillingen som almindelig besøgende - gennem alle årene som ansat ved Arla, hvor han snart kan fejre 40-års jubilæum.

- Vi er cirka 50 produkteksperter her i hallen. Nogle af dem, for eksempel nogle lærlinge, er tvangsindlagte til det, men jeg står her af egen fri vilje, konstaterede Leo Bødker. Og lignede én, der meget gerne står der mange år endnu.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sådan vender fabrik udgift til milliongevinst

Kæmpe koncerner sværger plast-ed

Købere står i kø til gigantsucces i Esbjerg

Øl, honning, marmelade og gin: Producenter elsker adgang til specifikt logo

Danish Crowns salg af Tulip Ltd på plads

Din medister har været i Kina: Jan vil revolutionere pølseproduktionen

Nyhedsbrev

15.197 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Orkla satser på nye investeringer og ændrer i topledelsen

Online Avis Arkiv

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Klimaforandringer truer danske fiskefabrikker

Druen og tiden er moden: Vinbønder slår pjalterne sammen

Efter år med en kæp i hjulet: Bøf-chef vil vende minus til plus

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Lynfrysning sikrer kæmpe succes på fjerne markeder

Intech vinder erhvervspris

Mille Food fyrer ledelsen

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Få hundrededele af et sekund skilte landets to bedste østersåbnere, da det officielle DM i Østersåbning lørdag blev afviklet i Nykøbing Mors

Carlsbergs papirflaske har et indre af plast

Her har pastalinjen aftjent sin værnepligt

Øget efterspørgsel på pasta til frosne færdigretter har fået den fynske frostproducent Ebrofrost til at opgradere sine pastalinjer til dobbelt kapacitet. Den oprindelige linje kunne kun følge med i tre år.

Ugens grin: Parkerings-problemer

En kold fra Carlsberg-kassen - på papirflaske, tak

Dansk gærfabrik hæver produktionen

Der investeres konstant i udvidelser af gærproduktionen i Grenaa - den store udfordring er at udvide en fabrik, der aldrig holder pause.

Konstant noget i gære i Grenaa

Gæren fra Grenaa bruges til vidt forskellige produkter. Og der forskes konstant i nye muligheder.

Danish Crown ansætter ny CFO

Isproducents regnskab tæt på nedsmeltning

Dansk ingrediensgigant vokser - men ser mørke skyer på himlen

Danmarks konkurrenceevne fastholder plads i global top-ti

Carlsberg får ny kommerciel direktør

Flere og flere seniorer springer ud som iværksættere

Aarhus får et fødevarelaboratorium

Den danske industri er blevet ramt af influenza

Tilberedte rejer fra Asien indeholder fækale bakterier

Pølser tilbagekaldt efter fund af listeria

1

DI: Flere virksomheder oplever dyk i efterspørgslen

Politiet undersøgte ikke bestikkelse i Carlsberg trods tip

Fødevarenetværk skal lære om allergen-krav

Listeria: Fødevarestyrelsen lukker produktion i Jylland

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Støb fundamentet for succes med en tryg, planlagt overgang fra projekt til drift

Har du styr på din dunk?

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

Få stærkere kunderelationer og øget salg med effektiv EDI

Kædenyheder fra Brd. Klee A/S

Bliv opgraderet! Som 6.400 andre - Det tager kun ét minut

Stødabsorberende bølgepap til sikker forsendelse

Ajcon bygger nyt grønt køle-/frysehus for JN Spedition

PALOMAT® 5 – stabling og nedstabling af 1-5 paller

Åben Virksomhed – Gibotech inviterer elever fra afgangsklass

Workshop om beregning af migration fra plast

Carsten Holm A/S udstiller på OTD 19 - Offshore Technology D

Resultatorienterede og værdiskabende løsninger i pakkeriet

Eksplosionsikret stik og udtag fra Marechal

Bølgepap, der er billigt med kvalitet i top

Magnetbånd holder styr på lageret

Bliver wirestropper produceret i Danmark?

Bliv klogere på energiforsikring på under 2 min

Energibesparelser som følge af optimering

7 alternative serveringer med and!

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Gummimåtter til al slags beskyttelse

➥ Går du med overvejelser om automation i din virksomhed?

Hvordan skal du gribe de nye regler om kemisk APV an?

Er du pumpet op til lir med dine pumper?

Send til en kollega

0.212