23948sdkhjf

Rekordresultat fra GEA Process Engineering

Halvårsregnskabet for ingeniørvirksomheden GEA Process Engineering byder på fremgang i milliardklassen for både antallet af ordrer og omsætning.
Selvom risikoen for en generel økonomisk afmatning breder sig i store dele af verden, kan ingeniørvirksomheden GEA Process Engineering fremvise rekordtal.

Selskabet med globalt hovedkontor i Danmark, har i årets første seks måneder oplevet ordrer på 6,1 mia. kr, en ordrefremgang på over 1,1 mia. kr. i forhold til samme periode sidste år.

- Hvor andre i øjeblikket oplever afmatning og vigende salg, har vi i GEA Process Engineering haft et fantastisk 2011 indtil videre. Ordrebøgerne bugner, og faktisk har vi aldrig nogensinde kunnet fremlægge så positive regnskabstal som nu. Det er vi selvsagt meget stolte af, siger Anders Wilhjelm, administrerende direktør i GEA Process Engineering.

Frugtbar satsning på vækstmarkederne
En stor del af ordretilgangen for GEA Process Engineering kommer fra fjernøsten og lande som Kina, Indien og Brasilien. Netop det stærke fokus, som selskabet har haft på disse markeder de senere år, viser sig frugtbare, når økonomierne i Europa og USA er under pres.

- Hos GEA Process Engineering har vi i årevis satset stærkt strategisk på markeder i vækst såsom Kina, Vietnam og lignende. Vi kan se nu, at den strategi virker, og derfor vil vi fortsat have fokus på netop de lande, hvor vi forventer organisk vækst. Vi tror det er den rigtige strategi, og det ser rigtigt ud indtil videre, forklarer Anders Wilhjelm.

Et kig på regnskabet viser, at omsætningen har oplevet rekordstor vækst i andet halvår af 2011. Omsætningen var på 5,1 mia. kr., hvilket er en vækst i omsætningen på 23,5 % eller over 973 mio. kr. i forhold til samme periode sidste år. Virksomhedens EBIT voksede med 58,4 % fra 203 mio. kr. i første halvdel af 2010 til 321 mio. kr. i samme periode i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125