23948sdkhjf

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Det er lidt vildt at tænke på, men her får I statistikken: 75 procent af det samlede fødevareindtag stammer fra de samme 15 afgrøder og fem dyrearter.

Derfor er der stærkt behov for nytænkning i den danske fødevare - og food service-branche. Unilever tager fat om debatten "Fremtidens bæredygtige fødevarer", når de onsdag den 6. november inviterer food service-sektoren til seminar og debatmøde.

Seminaret sætter fokus på behovet for produktion, indkøb og anvendelse af nye bæredygtige fødevarer som en central forudsætning for indfrielsen af klimamålene.
Afsættet tages i en ny rapport – Future50Foods – udarbejdet af WWF i samarbejde med Unilever/Knorr på globalt plan.

Hvordan skaber vi velsmagende og klimavenlige fødevare-løsninger, som både er
miljømæssigt og økonomisk bæredygtige? På seminaret deles konkrete erfaringer fra den private og offentlige sektor - og så præsenterer WWF og Knorr (Unilever) naturligvis også 'Future50Foods'.

Der er begrænset antal pladser. Tilmelding og betaling sker på: ufsnordic.nemtilmeld.dk senest 23. oktober. Betalingen på 200 kr. pr. deltager går ubeskåret til WWF. Eventen foregår på Crown Plaza, Ørestaden i København den 6. november fra kl. 14-17. 

Program
• Velkomst - ved Peter Dahl, Unilever Food Solutions
• Sådan redder vi klimaet og verdens natur – ved Bo Øksnebjerg, generalsekretær for WWF
• Paneldebat - Hvilke indsatsområder og muligheder har vi allerede defineret inden for Food Service, og hvordan skal vi arbejde videre - med Michael Minter, programchef for Fremtidens Fødevarer hos Tænketanken Concito, Borgmester Franciska Rosenkilde fra Københavns Kommune og Fredrik Sandström, Executive
Director of Strategic Operations hos BC Hospitality Group – samt Bo Øksnebjerg
og Peter Dahl. 

• Afrunding, networking og smagsprøver på Fremtidens Nye Fødevarer.

Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu
1

Ny flødebollefabrik mangler maskiner

Danish Crown klar til at bygge nyt kæmpedomicil

Efter rekordår: Cabinplant kæmper med 2020-budget

Jensens Bøfhus med plus for første gang i årevis

Eksperters bud på udfasning af hjælpepakker udskudt

Pizzeria-ejer tjente penge på at købe sine egne pizzaer

Nyhedsbrev

15.519 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Online Avis Arkiv

Tomatketchup er kaldt tilbage

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Co-Ro satte ny saftrekord - og har nu fokus på nye markeder

Rekordmange nye øl tappes på dåse

Too Good To Go lander ny, stor aftale

1

Lagkagehuset frigiver regnskab før tid: - Vi har ikke noget at skjule

Corona-krise kaster skygge over rekordhalvår for Danish Crown

Ekspertgruppe skal udfase økonomiske hjælpepakker

Afvikling og it-system koster dyrt: Haarslev har nyt stort minus

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Politi: Åbning af spisesteder gik over al forventning

Nedgang: Nordic Seafoods milliardomsætning begynder igen med 2

Tysk coronaudbrud stopper slagtninger hos Danish Crown

Lagkagehuset er havnet i en shitstorm

Dan Duck har igen fået et hygiejnepåbud

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

- Jeg skal også have knækket koden for lakrids

Bryghus klar med verdens første quinoa-øl

Hver restaurantgæst skal have to kvadratmeter

Løgpølse ramt af plastikbøvl

4

Seminar gør branchen klogere på blockchain

Lukkede retssale lægger et røgslør over konkurser i coronakrise

Mikrobryggerier sælger øl på helt ny måde

Royal Greenland tjente over 400 millioner

Flere penge til presset Joe & The Juice

Novozymes nød godt af hamstring af mad

Pressede fødevareproducenter bruger nyt salgsværktøj

Landmand frygter at brænde inde med 40 tons asparges

Basisvarer med til at løfte Nestlés salg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

INOX udvider med 3 nye lagerhaller

Danmarkshistoriens største UV-projekt til drikkevand

Automatiseret styring af forskellige viskositeter

Bannere i god kvalitet til en god pris

Luftovervågning med Bluetooth

Tilføj olie analyse til dine kraner

NYT Online Webinar – Fyns Kran Udstyr A/S

Skal du udveksle EDI med en eller flere detailkæder?

Eftersyn af kraner - så tag en snak med Harry eller Anders

COVID-19 – har øget efterspørgslen på Grøn Cirkulær Omst.

Webinar 2/6: Brug af PLC’er i PCSCHEMATIC Automation

Miromatic forhandles af Salicath ApS

Ny CNC-maskine styrker konkurrencedygtigheden.

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Få en alarm, hvis linjen stopper

Miljørigtig emballage - nøglen til din e-handelssucces

Nyt In the Groove magasin på gaden

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket fore

Få styr på dine stopårsager

Nyhed: BEGE absolut flangeencoder MIG AST

Carsten Holm A/S udvider sortimentet med vibrationsdæmpere

Kan din niveausensor alarmere ved fejl i mediet?

Undgå væske eller dampslag

Beskyttelse og vedligeholdelse af større varmesystemer

Messekit med spritstander U/B

Send til en kollega

0.157