23948sdkhjf

Salget dykker i decimeret SuperBest-kæde

SuperBest-kæden kom ud af regnskabsåret 2010/11 med et resultat, der var mere end 100 mio. kr. dårligere end i det forgangne år.
SuperBest-kæden er blevet mindre på flere ledder og kanter.

Hele 19 købmænd har således forladt samarbejdet i løbet af det netop overståede regnskabsår, så kæden nu består af 190 butikker.

Det antal var for få år siden 220 butikker.

100 mio. kr. dårligere resultat
Også målt på omsætning går det nedad for SuperBest, som omsatte for 7,5 mia. kr. i 2010/11. Det er 700 mio. kr. mindre end året før.

Årets resultat lød på 220 mio. kr. mod en forventning på 230 mio. kr. Sidste års regnskab gav et plus på 330 mio. kr.

Ikke desto mindre betegnes resultatet af ledelsen for tilfredsstillende, ligesom der forventes en betydelig fremgang i det indeværende regnskabsår.

- Man skal huske på, at det her regnskab er præsteret på 192 butikker, hvor der året før var omkring 210. Vi er stadig i gang med en proces, hvor de mindste butikker kommer over i andre formater, men det har været et år, hvor vores supermarkeder har tabt en lille smule - nogenlunde på linje med landets øvrige supermarkeder. Der er behov for at genskabe supermarkedet som et format, der er mere relevant for kunderne i den "nye verden", vi lever i, siger adm. direktør Frank Sørensen i en kommentar til regnskabet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094