23948sdkhjf

Drikkevarefirma får Fætter BR-par ind som medejer

Indehaveren af juice- og sodavandsproducenten Seimei i Nakskov, Allan Feldt, har solgt en tredjedel af virksomheden til SPG International.

SPG er ejet af ægteparret Susanne og Peter Gjørup, der tidligere stod bag den konkursramte legetøjskoncern Top-Toy og dermed Fætter BR-Kæden. Parret kommer nu ind i Seimeis bestyrelse, hvor Susanne Gjørup bliver formand.

- Susanne er verdensmester inden for HR, og Peter er verdensmester i at analysere et regnskab. De har også kæmpestor erfaring med indkøb, og de ved en masse om vækst og logistik. Alt i alt kan de bidrage med en masse erfaring som gør, at Seimei bliver stærkere, siger Allan Feldt til Food Supply.

- Det kan for eksempel være sådan noget med, hvordan vi bliver mere synlige. Hvad fungerer bedst i en butik, hvor skal man placere køleskabet, hvordan er butiksflowet, nævner han.

Passion
Allan Feldt peger på, at Seimei står midt i lanceringen af virksomhedens nye, 100 procent økologiske Wish-sodavand, og at virksomheden har flerdoblet omsætningen det seneste år.

- Og nu får vi en partner, der deler vores passion for at udvikle og sælge kvalitetsprodukter, konstaterer stifteren, der også er kendt som manden bag kildevandssuccesen Aqua d'Or.

Han fortæller, at han og ægteparret har kendt hinanden i en årrække, og at de således ved, hvad hinanden står for rent menneskeligt. En kendsgerning, der tilsyneladende har været af stor betydning for det nye partnerskab:

- Den filosofi, der ligger til grund for Seimei, og det værdisæt, som Allan Feldt driver sin forretning efter, er helt i tråd med vores værdier. Wish-produkterne er bæredygtige og har en høj kvalitet, og vi ser et stort vækstpotentiale både i Danmark og udlandet, konstaterer Susanne og Peter Gjørup i en pressemeddelelse.

- Vi tror, at de virksomheder, der bidrager positivt til samfundet, er de virksomheder, som vil opleve størst succes i fremtiden, og det er derfor et vigtigt aspekt, når vi investerer i en virksomhed, tilføjer de med henvisning til Seimeis sociale engagement: Hver gang der bliver solgt et Wish-produkt, doneres der penge til Wish-fonden, hvor foreninger og organisationer kan søge om penge til sociale projekter.

Større bestyrelse på vej
I Seimeis bestyrelse har Allan Feldt og hans hustru indtil handlen været alene, men får altså nu endnu et ægtepar med. Og det stopper ikke der:

- Vi skal ud og finde en professionel bestyrelse, og vi har allerede nogen i kikkerten, siger Allan Feldt.

Han har tidligere haft en medejer inde over hos Seimei, idet fødevarekoncernen Koff i begyndelsen af 2016 købte 20 procent af selskabet. Men det partnerskab sluttede for godt et år siden, da Allan Feldt købte Koff-andelen tilbage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095