23948sdkhjf

Voldsom vækst: Vil op på 50.000 flødeboller om dagen

Når indehaveren af flødebolleproducenten SweetNorth, Michael Møller Larsen, taler om at sætte produktionen voldsomt i vejret, så mener han det i allerhøjeste grad. En produktion, der indtil for nylig var på 5.000 flødeboller om måneden, kommer om alt går vel op i nærheden af en million om måneden i løbet af det kommende år, håber han

De 5.000 om måneden er det antal, Michael Møller Larsen kunne regne med, mens SweetNorth fik fremstillet sine flødeboller hos Konnerup & Co. Da efterspørgslen var langt større, skiftede han i slutningen af sidste år til Kathrine Andersen Chokolade, hvor han har en aftale om 20.000 pr. måned.

Læs også: - Vi skal have helt store maskiner, der bare banker derudad

- På vores nye produktionslinje kan vi lave 10-11 millioner om året på et daghold, når vi kommer op i omdrejninger, siger den fynske iværksætter.

- Hvor mange af dem kan du så sælge?

- Jeg regner med at sælge dem allesammen. Det vil vi ikke kunne gøre i Danmark alene, men især Tyskland og Japan har jeg store forventninger til. I Japan er de lige begyndt på det med økologi, så der regner vi med at kunne komme med på en bølge. Generelt har vi fokus på at få vores produkter ind i store kæder, så der skal ikke så mange kunder til, før det går stærkt, fastslår Michael Møller Larsen.

Læs også: Gigantisk bryllupssucces og fars sidste ønske satte gang i flødebolleeventyr

Han regner med at ansætte fire-fem medarbejdere til produktionen på den anden side af sommerferien, og de kommer til at arbejde på det, han kalder "Danmarks største professionelle gourmetflødebollelinje".

Michael Møller Larsens optimisme bunder ikke mindst i, at der er tale om økologiske flødeboller med en holdbarhed på 30 dage ved stuetemperatur. Og at de desuden kan fryses, hvilket han ser som en kæmpestor fordel, når det handler om eksportmulighederne.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Her er ikke skyggen af gluten

Glutenfri bagerisucces har fordoblet omsætningen og vil nu bygge nyt

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

Konkurser: - På én nat væltede det ind med henvendelser

Frygten for at gå konkurs eksisterer i stort set alle brancher, men især enkeltmandsvirksomhederne er lige nu i panik, lyder det fra konkursernes frontlinje.

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Undgå opsigelser: Send medarbejderne på kursus i Digitalt Salg

Nyhedsbrev

15.464 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Snuse-sensor skal ud og afsløre friskheden på kød og fisk

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

Succes: AB Caterings ja tak-pakker bliver revet væk

Fødevaredirektør i milliardkoncern ved godt mod: - Vi er vant til at håndtere kriser

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Co-Ro: Kina er på vej op igen

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

Kohberg lukker for bake-off

Spiritusproducent vil lave enorm produktion af håndsprit

Hurtigt farvel: Ny Naturmælk-mælk droppet

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Coop vil hjælpe producenter med direkte salgskanal

Få overblik over Europas corona-restriktioner

- Vi er brændt inde med 100.000 salathoveder

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Restaurantkæde har fyret alle ansatte

Ingen hjælp: Ny flødebollefabrik ramt af ekstremt dårlig timing

Danish Crown holder skansen, men opfordrer til at søge job

Summerbird både fyrer og hjemsender

Energidrik-kæmpe får ny direktør

Salling Group udbetaler en halv milliard til leverandører

Også Danepork har skiftet kundefokus

Guide: Sådan får din virksomhed lønkompensation

Cateringfirma brændte inde med 6.000 kuverter

Kødgrossist: - Er nødt til at fyre trods hjælpepakke

3F: Trepartsaftale er et afgørende værn mod massefyringer

SMVdanmark: Selvstændige lades i stikken

Hamstring: Netto smed fyldte kurve med mad ud

Corona: Dansk bøfkædes omsætning er halveret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vi oversætter stadig på højtryk!

Pro-Plast ApS er klar..

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

AutoCAD Grundlæggende

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

STEMPELVENTIL – Hvad er fordelene?

Vi er her som vi plejer

Leverance til kunde, med yderst tilfredse medarbejdere.

Poly Chain Carbon Volt

Corona Skilte og Folier?

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

Det er tid til vedligehold af dine maskiner?

Fødevareafsætningen i akut forandring

Måling af statisk elektricitet

Undgå tunge manuelle løft med en vakuumhåndteringsløsning!

Pakninger, som sidder lige i skabet!

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

Home Use Test: Få indsigt i forbrugernes smagspræferencer

More Power in Less Space!

Ingeniørens trøst - Tip fra Siemens

Beskyt brugerne af dine maskiner, nemt og overskueligt.

Service og vedligehold på ventilationsanlæg.

Overskudsvarme til 3.300 husstande

Send til en kollega

0.219