23948sdkhjf

Efter et år som ostedirektør: Jeg har jo Nordex på rygraden

Han overtog ansvaret for milliardforretningen Nordex Food i Dronninglund for godt et år siden, og han er ikke bleg for nu at sige, at det går godt. Faktisk lige så godt som i de mange år med hans far som topchef.

Martin Aagaard Pedersen havde egentlig forladt hjembyen og osteverdenen og fået job hos Carlsberg i København, men i 2011 vendte han hjem og blev kommerciel udviklingschef på Nordex Food. Og da hans far, Keld Pedersen, der stiftede virksomheden i 1984, gik på pension fra direktørposten i februar sidste år, var Martin Aagaard den helt naturlige afløser.

- Det var slet ikke meningen, at jeg skulle hjem til Nordex, da jeg rejste til København. Men måske bliver man præget mere, end man aner. Jeg har hele virksomhedens værdisæt på rygraden - uafhængighed, redelighed, ansvarlighed og ejerskab. Det sidste handler både om, at vi er en ejerledet virksomhed, og om, at vores medarbejdere tager ejerskab over deres opgaver, nævner den forholdsvis nye ostedirektør.

Rygstøtte for alle
- Hvis der er noget, der er lidt svært eller hårdt, om man vil, så er det nok, at nu ender alle de store beslutninger hos mig. Der er ikke en chef over mig, så jeg er rygstøtte for alle.

Læs også: Nyt superresultat for Mammens oste

- Selvfølgelig bruger jeg min far og spørger nogle gange "hvad ville du have gjort?" Og han er jo også stadig bestyrelsesformand og er dybt engageret i virksomheden. Men langt de fleste beslutninger træffer jeg selv, påpeger Martin Aagaard Pedersen.

Læs også: Hvor ligger landets bedste mejeriafdelinger?

Koncernen har cirka 360 medarbejdere, hvoraf en tredjedel arbejder på Nørager Mejeri. Der er cirka 80 i hovedkvarteret i Dronninglund, og resten er fordelt på mejerierne i Østrig og Rumænien og på lagre og salgskontorer i Storbritannien, Belgien, Østrig og Tyskland.

Hovedparten af Nordex Food er ejet af familien Pedersen, mens en række ledende medarbejdere sidder på cirka 10-15 procent af aktierne.
Mere om: Mejeri | Nordex Food | ost
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Her er ikke skyggen af gluten

Glutenfri bagerisucces har fordoblet omsætningen og vil nu bygge nyt

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Nyhedsbrev

15.464 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

Online Avis Arkiv

Undgå opsigelser: Send medarbejderne på kursus i Digitalt Salg

Snuse-sensor skal ud og afsløre friskheden på kød og fisk

Konkurser: - På én nat væltede det ind med henvendelser

Frygten for at gå konkurs eksisterer i stort set alle brancher, men især enkeltmandsvirksomhederne er lige nu i panik, lyder det fra konkursernes frontlinje.

Succes: AB Caterings ja tak-pakker bliver revet væk

Co-Ro: Kina er på vej op igen

Kohberg lukker for bake-off

Fødevaredirektør i milliardkoncern ved godt mod: - Vi er vant til at håndtere kriser

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Hurtigt farvel: Ny Naturmælk-mælk droppet

Spiritusproducent vil lave enorm produktion af håndsprit

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Få overblik over Europas corona-restriktioner

Coop vil hjælpe producenter med direkte salgskanal

- Vi er brændt inde med 100.000 salathoveder

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Restaurantkæde har fyret alle ansatte

Ingen hjælp: Ny flødebollefabrik ramt af ekstremt dårlig timing

Danish Crown holder skansen, men opfordrer til at søge job

Summerbird både fyrer og hjemsender

Energidrik-kæmpe får ny direktør

Salling Group udbetaler en halv milliard til leverandører

Også Danepork har skiftet kundefokus

Guide: Sådan får din virksomhed lønkompensation

Cateringfirma brændte inde med 6.000 kuverter

Kødgrossist: - Er nødt til at fyre trods hjælpepakke

3F: Trepartsaftale er et afgørende værn mod massefyringer

SMVdanmark: Selvstændige lades i stikken

Hamstring: Netto smed fyldte kurve med mad ud

Corona: Dansk bøfkædes omsætning er halveret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Deltag i Konkurrencen - Vind månedens pakke med rundsling!

Vi oversætter stadig på højtryk!

Pro-Plast ApS er klar..

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

AutoCAD Grundlæggende

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

STEMPELVENTIL – Hvad er fordelene?

Vi er her som vi plejer

Leverance til kunde, med yderst tilfredse medarbejdere.

Poly Chain Carbon Volt

Corona Skilte og Folier?

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

Det er tid til vedligehold af dine maskiner?

Fødevareafsætningen i akut forandring

Måling af statisk elektricitet

Undgå tunge manuelle løft med en vakuumhåndteringsløsning!

Pakninger, som sidder lige i skabet!

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

Home Use Test: Få indsigt i forbrugernes smagspræferencer

More Power in Less Space!

Ingeniørens trøst - Tip fra Siemens

Beskyt brugerne af dine maskiner, nemt og overskueligt.

Service og vedligehold på ventilationsanlæg.

Send til en kollega

0.25