23948sdkhjf

Mavefornemmelsen sagde nej, da Mammen ville købe

Når den midtjyske iværksætter Joachim Kastberg i dag stadig ejer 100 % af sin isvirksomhed, Kastberg Is, så skyldes det ene og alene uenighed om en enkelt procent og en iværksætters mavefornemmelse.

Det forklarer Joachim Kastberg til Food Supply om den handel, der gik i vasken efter at være blevet offentliggjort i november 2017. Dengang udsendte Mammen Mejerierne en pressemeddelelse om, at Mammen havde købt halvdelen af Kastberg Is, som derfor ville flytte produktionen til koncernens Drøsbro Mejeri i begyndelsen af 2018. Der kunne Kastberg få nem adgang til både råvarer, bogholderi og salgsorganisation.

Sådan gik det altså ikke alligevel.

- Jeg ville sælge 49 %, og Mammen endte med at ville have 50 %. Jeg fik en uge til at tygge på det, og jeg havde det sådan, at det skulle være det helt rigtige for mig. Men min mavefornemmelse sagde, at det var det ikke. Hvis jeg havde sagt ja, ville det ikke mere være mig, der ville bestemme i sidste ende, fortæller Joachim Kastberg.

Han understreger, at han stadig har et fortrinligt forhold til Mammen Mejerierne, og at der absolut ikke er smækket med døre til fremtiden. Tværtimod er forholdet så fint, at Peter Staunsbæk fra Mammen Mejerierne var invitereret med til Joachim Kastbergs 30-års fødselsdag tidligere i denne måned.

- Jeg får min mælk fra Drøsbro Mejeri, og de leverer den i 1.000-liters tanke med den fedtprocent på otte, som jeg har brug for. De hjælper mig også med gode råd, og jeg kan lære rigtig meget af dem. For eksempel ved de, hvordan man bygger sådan et mikromejeri, som jeg nu har fået her i Lund, nævner Joachim Kastberg med henvisning til sin helt nye isfabrik ved Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078