23948sdkhjf

Michelin-restauranters bundlinjer på markant optur

Mandag bliver der delt Michelinstjerner ud til danske og andre nordiske restauranter - og indehaverne af de fleste af de nuværende stjernerestauranter har på forhånd grund til at være i særdeles godt humør.

I hvert fald er de blevet bedre til at tjene penge, og tre af de danske restaurantselskaber ligger med plusser i millionklassen helt i top på den nordiske overskudsliste. Det viser en opgørelse, som Børsen har lavet på baggrund af de nyeste offentliggjorte regnskaber fra 19 danske Michelin-restauranter. Der er p.t. 28 Michelin-steder i Danmark, men avisen har ikke kunnet finde tal for dem allesammen.

Læs også: København har fortsat 13 stjerner

Ifølge Børsens analyse steg bundlinjen hos Danmarks Michelin-restauranter i gennemsnit med 75 procent fra 2017 til 2018. Allerstørst indtjening præsterede Kiin Kiin med et plus på godt 7 millioner kroner efter skat. Det skyldes dog ikke selve Michelin-restauranten i København, men de mange andre restauranter, foodtrucks og catering, der også ligger i selskabet, nævner Børsen.

På de næste pladser finder man Wassim Hallals Frederikshøj-restaurant i Aarhus og Christian F. Puglisis Relæ på Nørrebro i København. Der havde de bagvedliggende selskaber 2018-overskud på henholdsvis 3,9 og 2,9 millioner kroner.
Mere om: Michelin
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Her er ikke skyggen af gluten

Glutenfri bagerisucces har fordoblet omsætningen og vil nu bygge nyt

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Undgå opsigelser: Send medarbejderne på kursus i Digitalt Salg

Nyhedsbrev

15.464 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Online Avis Arkiv

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

Snuse-sensor skal ud og afsløre friskheden på kød og fisk

Konkurser: - På én nat væltede det ind med henvendelser

Frygten for at gå konkurs eksisterer i stort set alle brancher, men især enkeltmandsvirksomhederne er lige nu i panik, lyder det fra konkursernes frontlinje.

Succes: AB Caterings ja tak-pakker bliver revet væk

Kohberg lukker for bake-off

Co-Ro: Kina er på vej op igen

Fødevaredirektør i milliardkoncern ved godt mod: - Vi er vant til at håndtere kriser

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

Hurtigt farvel: Ny Naturmælk-mælk droppet

Spiritusproducent vil lave enorm produktion af håndsprit

Coop vil hjælpe producenter med direkte salgskanal

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Få overblik over Europas corona-restriktioner

- Vi er brændt inde med 100.000 salathoveder

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Restaurantkæde har fyret alle ansatte

Ingen hjælp: Ny flødebollefabrik ramt af ekstremt dårlig timing

Danish Crown holder skansen, men opfordrer til at søge job

Summerbird både fyrer og hjemsender

Energidrik-kæmpe får ny direktør

Salling Group udbetaler en halv milliard til leverandører

Også Danepork har skiftet kundefokus

Guide: Sådan får din virksomhed lønkompensation

Cateringfirma brændte inde med 6.000 kuverter

Kødgrossist: - Er nødt til at fyre trods hjælpepakke

3F: Trepartsaftale er et afgørende værn mod massefyringer

SMVdanmark: Selvstændige lades i stikken

Hamstring: Netto smed fyldte kurve med mad ud

Corona: Dansk bøfkædes omsætning er halveret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vælg den rigtige metode til at fjerne statisk elektricitet

Deltag i Konkurrencen - Vind månedens pakke med rundsling!

Vi oversætter stadig på højtryk!

Pro-Plast ApS er klar..

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

AutoCAD Grundlæggende

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

STEMPELVENTIL – Hvad er fordelene?

Vi er her som vi plejer

Leverance til kunde, med yderst tilfredse medarbejdere.

Poly Chain Carbon Volt

Corona Skilte og Folier?

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

Det er tid til vedligehold af dine maskiner?

Fødevareafsætningen i akut forandring

Måling af statisk elektricitet

Undgå tunge manuelle løft med en vakuumhåndteringsløsning!

Pakninger, som sidder lige i skabet!

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

Home Use Test: Få indsigt i forbrugernes smagspræferencer

More Power in Less Space!

Ingeniørens trøst - Tip fra Siemens

Beskyt brugerne af dine maskiner, nemt og overskueligt.

Send til en kollega

0.254