23948sdkhjf

Rynkeby har vendt skuden

Efter et blodrødt 2018-regnskab kommer det hele til at se meget bedre ud, når juicekoncernen inden længe præsenterer sit regnskab for 2019.

Det lover administrerende direktør Peter Frank Andersen i Fyens Stiftstidende.

- I 2018 gav driften et underskud på 17 millioner kroner, men når regnskabet for 2019 er klar, vil det vise et overskud af driften på et to-cifret millionbeløb. Det viser, at vi har vendt udviklingen og har fået styr på de mange omlægninger og udvidelser, som vi har været igennem. Det er jeg enormt glad for, siger han til avisen.

Peter Frank Andersen, der netop har sagt sit direktørjob op med virkning fra 1. august, ønsker ikke at sige, om det ender med over- eller underskud på bundlinjen. Det afhænger især af størrelsen på afskrivningerne på en lang række investeringer, lader han forstå.

Regnskabet for 2018 viste et bundlinjeminus på 381 millioner kroner. Tallene omfatter dog en regnskabsteknisk nedskrivning af goodwill på hele 334 millioner kroner i et år, hvor der også blev investeret 135 millioner i nyt produktionsudstyr.

Den midtfynske virksomhed blev i 2016 solgt af mejerikoncernen Arla til den tyske juicegigant Eckes-Granini. Investeringerne er ikke mindst gået til at bringe Eckes-Graninis svenske produktion af friskpresset juice til Fyn. Den markedsføres fortsat under navnet Brämhults.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081