23948sdkhjf

AarhusKarlshamn vil tredobles i Kina

Olieproducenten har netop åbnet eget salgskontor i Shanghai. Målet er også at starte lokal produktion af vegetabilsk olie.
I Kina stiger interessen for fabriksproducerede fødevarer. Det mærker man også hos AarhusKarlshamn, der netop har åbnet en ny salgsafdeling i Shanghai.

- Målet er at skabe en forretning i Kina, der kan vokse og blive så stor, at den kan bære en egenproduktion, og her taler vi om en omsætning på op mod 500 mio. kr. Netop lokal produktion betragter vi som en nødvendighed, hvis vi skal kunne fastholde vores position som en attraktiv og betydelig aktør på det kinesiske marked, siger vicepræsident Torben Friis Lange til Børsen.

Samarbejde med DI Asia Base
I første omgang har AarhusKarlshamn bemandet det nye kontor med en snes medarbejdere, herunder syv kinesiske forretningsudviklere, som koncernen selv har uddannet. Samtidig har man allieret sig med DI Asia Base, som har stået for opbygningen af olieproducentens kontor i Shanghai.

Samarbejdet med DI Asia Base skal efter planen fortsætte fremadrettet således, at AarhusKarlshamns medarbejdere slipper for de administrative opgaver og i stedet kan koncentrere sig om salg og udvikling.

AarhusKarlshamn omsætter i dag for ca. 150 mio. kr. i Kina. Det tal ventes at stige hurtigt, idet der er et stort marked for forædlede vegetabilske olier og fedtstoffer, som kineserne ikke selv har teknologien til at fraktionere og raffinere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.891