23948sdkhjf

- Vi er brændt inde med 100.000 salathoveder

Også hos AP Grønt i Slangerup i Nordsjælland gnaver coronakrisen. Virksomheden er brændt inde med 100.000 salathoveder og risikerer at skulle destruere dem.

Det skriver TV2 Lorry på sin hjemmeside.

Ordrebogen, hvor der normalt er bestillinger fra virksomheder i catering-, hotel- og restaurationsbranchen, er svundet drastisk ind.
AP Grønt dyrker i sommerhalvåret salat og andet grønt i Danmark, mens der på nuværende tidspunkt bliver importeret fra Sydeuropa. Og det er sådan et læs af importeret grønt, som nu fylder kølelageret i Slangerup.

- Hvis jeg havde kunnet stoppe det, så havde jeg gjort det, men det havde ikke reddet salaten. Så var der bare nogle, der havde stået i den anden ende med disse mange tusinde stykker salat og ikke vidst, hvad de skulle gøre ved dem, siger Per Hardenberg til TV2 Lorry.

Han tænker nu i nye baner og forsøgte sig i sidste uge med en friluftsbutik, hvor privatpersoner kunne komme forbi og købe. Det var ikke den store succes, men Per Harderberg overvejer at prøve igen snarest muligt, for mange af salaterne kan snart ikke holde sig mere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088