23948sdkhjf

Emballagefolk har forrygende travlt - men varerne er der

Selv om coronasituationen har vendt op og ned på mange ting i fødevarebranchen, tyder meget på, at der i hvert fald ikke umiddelbart er krisestemning når det kommer til den emballage, fødevarerne bliver pakket ind i.

Flere aktører på emballagemarkedet har dog så travlt, at de ikke har tid til at tale med Food Supply - det gælder blandt andre MultiLine, der leverer en bred vifte af fødevareemballage til både producenter, køkkener og takeaway-virksomheder.

På MultiLines hjemmeside fremgår det. at MultiLine forbeholder sig retten til at begrænse ordremængder for at kunne levere varer til flest muligt kunder. Men også at virksomheden med adresser i Sorø og Randers fortsat kan forsyne alle kunder med varer, så længe lager haves.

MultiLine får mange af sine emballager fra Plus Pack i Odense. Heller ikke dér ønsker man at bidrage til denne artikel, men virksomheden skriver på sin hjemmeside, at de daglige aktiviteter fortsætter uden nævneværdige afbrydelser.


- Som det plejer
Plus Pack leverer ikke pizzaæsker og burgerbakker, så virksomheden har under alle omstændigheder ingen erfaringer med, hvordan emballagesituationen ser ud i de klassiske takeawaysteder som pizzeriaer og burgerbarer.

Hos JustEat, som samarbejder med over 2.000 danske takeaway-steder, oplyser salgschef Alexander Shipillis, at han ikke har hørt om nogen, der har problemer med at skaffe emballage.

- Vi har et lille lager af pizzaæsker med vores logo på, men generelt er det ikke os, der leverer emballagen, påpeger han.

Emballageleverandøren Antalis i Holstebro har blandt meget andet et stort udvalg af pizzaæsker, men også dér lyder meldingen, at der er for travlt til, at nogen kan udtale sig. '

Blandt Antalis' kunder er Grafical, ligeledes i Holstebro, som sælger emballager videre til en lang række aftagere i fødevarebranchen, også til pizzeriaer og grillbarer.

- Vi har ikke oplevet et ekstra salg. Hos os går det, som det plejer, fortæller ordrebehandler Sika Højlund Laustsen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156