23948sdkhjf

Stor interesse for workshops på konference

Testmetoder for hygiejnisk design og certificering trækker flest deltagere på Food Processing Hygiene.
Interessen er stor for at deltage i workshops på den internationale konference ”Food Processing Hygiene – Future demands from Market and Authorities” den 21. og 22. november i Kolding.

- Der er lagt op til dialog og spørgsmål på vores workshops, så de er en oplagt mulighed for at få konkret viden med hjem. Det er vigtigt for konferencer i dag, at de giver kontant udbytte, som deltagerne kan få gavn af med det samme, siger forretningsfører Jon Kold fra Stålcentrum, der er initiativtager til konferencen, som arrangeres i samarbejde med Syddansk Vækstforum, EHEDG, FoodNetwork, Enterprise Network Europe samt Forsknings- og Innovationsstyrelsen.

Interessen samler sig ikke mindst om den workshop, som omhandler testmetoder og certificering af hygiejnisk design. De øvrige tilmeldinger fordeler sig på workshops om brug af robotter i fødevareindustrien, konstruktionsmaterialer og mikroorganismers betydning.

Det er gratis for konferencedeltagerne at hente ny viden ved workshop-deltagelse, og at få nye forretningsaftaler med hjem ved at deltage i 1:1-møder med potentielle kunder og underleverandører.

”Food Processing Hygiene – Future demands from Market and Authorities ” finder sted den 21. og 22. november 2011 på Comwell Hotel Kolding.

Se mere om både konferencen, programmet og workshops’ene på konferencens hjemmeside: www.conferencemanager.dk/processing-hygiene .

Sidste frist for tilmelding er den 7. november 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094