23948sdkhjf

- Opkøb? Man er altid velkommen til at ringe med et godt tilbud ...

I langt det meste af virksomhedens 97-årige historie har margarine været det helt store nummer for Dragsbæk i Thisted, men andre varegrupper fylder mere og mere i koncernen - og flere kan sagtens tænkes at være på vej.

Det fortæller direktør Christian Munk, som de seneste år har set Dragsbæks fødevarepalette vokse støt og roligt. Den omfatter nu også blandt andet andet masser af kødfri produkter hos datterselskabet Naturli' og en serie af plantebaseret is fra Ice Bakers i Thisted. Hos sidstnævnte har Dragsbæk for nylig overtaget 90 procent af ejerskabet.

- Vi er ikke direkte på jagt efter nye opkøb, men man kan sagtens forestille sig, at vi er interesseret, hvis der dukker noget op inden for rammen, siger Christian Munk til Food Supply.

Rammen handler i dag om plantebaserede virksomheder, lader han forstå.

- Vi har jo altid været et alternativ til smør, men nu tænker vi det bredere, det med at være et alternativ. I dag er vi også et alternativ til mejeriprodukter og kød, påpeger direktøren, som stadig har en solid indtjening på margarineprodukter, men som også må erkende, at margarinens storhedstid er forbi.

- I Danmark er margarineforbruget pr. indbygger gået fra 25 kilo om året i 1980'erne til nu under fire kilo, nævner Christian Munk.

- Så ja, hvis man har en virksomhed, der passer inden for vores ramme, er man altid velkommen til at ringe med et godt tilbud. Så kigger vi på det, tilføjer han.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079