23948sdkhjf

Too Good To Go lander ny, stor aftale

Mens corona har sat det meste af landet i stå, har der været godt gang i hjulene hos både Too Good To Go og 7-Eleven. De to parter har brugt de seneste uger på at oprette samtlige 7-Eleven-butikker i Too Good To Go-appen, og dermed kan man nu redde lykkeposer med overskudsvarer i 7-Eleven-butikker over hele landet, oplyser Too Good To Go.

Det landsdækkende samarbejde er skudt i gang efter en testperiode i udvalgte 7-Eleven-butikker på DSB-stationer. En testperiode, der ifølge Maria Gervig, Commercial Director hos 7-Eleven, er gået over al forventning.

- Bekæmpelse af madspild har meget høj prioritet hos 7-Eleven. Det er ganske enkelt meningsløst at smide god mad ud set ud fra både sociale, miljømæssige og økonomiske betragtninger. Derfor er vi meget glade for, at vi har fundet en løsning, der kommer alle til gode, siger Maria Gervig

I testperioden er der blevet reddet lige knap 24.000 lykkeposer med overskudsvarer. Det er 60 ton sparet CO2, hvilket svarer til 262 flyveture fra København til London, har Too Good To Go opgjort.

Alle 7-Eleven-butikker- bortset fra de små perronbutikker - kommer til at tilbyde to forskellige slags lykkeposer: En pose med bagværk og en pose med blandede varer.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093